Obsah  >>  Diskuze ke článku  >>  14.2. VALENTÝNSKÉ MENU V RISTORANTE PIZZERIA HEMERKŮV STATE
Strana:   1

14.2. VALENTÝNSKÉ MENU V RISTORANTE PIZZERIA HEMERKŮV STATE

Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
18.2.2010 - 11:40

Jó, tebe zajímá voda z kohoutku a o Ritzu si myslíš, že to je sousedův pes.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
17.2.2010 - 14:24

seš trapnej. Takový trapárny nás nezajímaj.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
16.2.2010 - 11:38

Neznáte osobního kuchaře Vlasty Buriana a kuchaře z Ritzu, pana Trejbala? Nevadí, dejte si kohoutí vývar, vám bude stačit.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
16.2.2010 - 10:58

Pane obskočný (zřejmě vymyšlené jméno), co blábolíte za nesmysly o kuřeti v kachně, párátku a Trejbalovi ? Jste opilý ?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
16.2.2010 - 09:30

Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Hemerkův statek
16.2.2010 - 08:03
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Ristorante_HS
Počet příspěvků: 17
Hlavně pro: Všechny
12.2.2010 - 18:01
Strana:   1
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.