Strana: 1
14.2. VALENTÝNSKÉ MENU V RISTORANTE PIZZERIA HEMERKŮV STATE
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Anonym
18.2.2010 - 11:40
Anonym dne 16.2.2010 v 08:03 napsal(a):
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Anonym dne 16.2.2010 v 09:30 napsal(a):
Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Anonym dne 16.2.2010 v 10:58 napsal(a):
Pane obskočný (zřejmě vymyšlené jméno), co blábolíte za nesmysly o kuřeti v kachně, párátku a Trejbalovi ? Jste opilý ?
Anonym dne 16.2.2010 v 11:38 napsal(a):
Neznáte osobního kuchaře Vlasty Buriana a kuchaře z Ritzu, pana Trejbala? Nevadí, dejte si kohoutí vývar, vám bude stačit.
Anonym dne 17.2.2010 v 14:24 napsal(a):
seš trapnej. Takový trapárny nás nezajímaj.
Jó, tebe zajímá voda z kohoutku a o Ritzu si myslíš, že to je sousedův pes.
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Anonym
17.2.2010 - 14:24
Anonym dne 16.2.2010 v 08:03 napsal(a):
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Anonym dne 16.2.2010 v 09:30 napsal(a):
Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Anonym dne 16.2.2010 v 10:58 napsal(a):
Pane obskočný (zřejmě vymyšlené jméno), co blábolíte za nesmysly o kuřeti v kachně, párátku a Trejbalovi ? Jste opilý ?
Anonym dne 16.2.2010 v 11:38 napsal(a):
Neznáte osobního kuchaře Vlasty Buriana a kuchaře z Ritzu, pana Trejbala? Nevadí, dejte si kohoutí vývar, vám bude stačit.
seš trapnej. Takový trapárny nás nezajímaj.
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Anonym
16.2.2010 - 11:38
Anonym dne 16.2.2010 v 08:03 napsal(a):
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Anonym dne 16.2.2010 v 09:30 napsal(a):
Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Anonym dne 16.2.2010 v 10:58 napsal(a):
Pane obskočný (zřejmě vymyšlené jméno), co blábolíte za nesmysly o kuřeti v kachně, párátku a Trejbalovi ? Jste opilý ?
Neznáte osobního kuchaře Vlasty Buriana a kuchaře z Ritzu, pana Trejbala? Nevadí, dejte si kohoutí vývar, vám bude stačit.
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Anonym
16.2.2010 - 10:58
Anonym dne 16.2.2010 v 08:03 napsal(a):
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Anonym dne 16.2.2010 v 09:30 napsal(a):
Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Pane obskočný (zřejmě vymyšlené jméno), co blábolíte za nesmysly o kuřeti v kachně, párátku a Trejbalovi ? Jste opilý ?
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Anonym
16.2.2010 - 09:30
Anonym dne 16.2.2010 v 08:03 napsal(a):
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Kam zpátky? Někdy v minulosti se podával v Čechách kohoutí vývar? Tuhle modu, kterou platí firma Veolia, je možno praktikovat v dobře udržovaných sítích a ne tam, kde po jedné jediné minutě výpadku tlaku vody v potrubí na vás vyskočí z kohoutku zrzavej hnus a zanese perlátor.
Já bych si dal celou kachnu nadívanou kuřetem podle pana Trejbala. Ale nenašel jsem na stole párátko, tak jsem si nic nedal. Byl to zkaženej večer.
Karel Skočný
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Hemerkův statek
16.2.2010 - 08:03
Vážení,
názorný příklad jak se to v restauraci dělat nemá, jsem měla v pátek večer v Hemerkově statku. Klasický krok zpátky. Netušila jsem, že obyčejná voda z vodovodu ,o kterou jsem požádala, je tady takový problém. Smutné je, že ještě koncem loňského roku to problém nebyl. Ano, Bonaqua vynáší víc, ale kde jsou služby zákazníkovi, o kterých má celé restauratérství být.K té VODĚ bych si ráda dala večeři a lahev sektu, ale bohužel. Místo hezky užitého večera zůstal opruz a minimální útrata. Pan provozovatel je patrně v oboru nevzdělán, ale nic není ztraceno. Snad dojde na osvícení a zákazník bude na prvním místě. Sbohem.
L.Zavadilová
Ristorante_HS
Počet příspěvků: 17
Hlavně pro: Všechny
12.2.2010 - 18:01
Strana: 1
Pro vložení nového příspěvku se musíte
přihlásit.