Obsah  >>  Guláš  >>  hranolkárna na náměstí
Strana:   1  2

hranolkárna na náměstí

evar
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: TS Slaný
13.7.2015 - 20:14
V ulici Na kopečku je již delší dobu hluboká díra - hrozí minimálně zlomení nohy. Prosím co nejrychlejší  nenáročnou opravu.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: restaurace
29.5.2014 - 20:34

V tom případě je to v pořádku,přesně to jsem měl na mysli.Tak by to mělo být.Jen nechápu,když si stěžujete mnohokrát-vlastně vždycky a bez výsledku,proč tam tak často chodíte?Já už bych tam nešel!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
restaurace
Počet příspěvků: 20
Hlavně pro: Brutus
29.5.2014 - 10:33

říkala jsem si, že reagovat nebudu, ale po přečtení Vašeho příspěvku mi to opravdu nedá..! Myslím, že nemáte pravdu..já OSOBNĚ i moje kolegyně z práce si tam občas zajdem pro hranolky..nebudu sem psát můj názor na tento bufet..pouze Vám chci říci, že na místě jsme již mnohokráte-vlastně vždycky upozrňovaly na to, že chceme horké  a ne studené a téměř vždy jsou vlažné neli uplně studené.takže řešení na místě je, ale bohužel bez výsledku!!! Tot vše co jsem chtěla sdělit!
Naposledy upraveno 29.05.2014 - 10:35Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: Všechny
28.5.2014 - 19:36
Já tam moc často sice nechodím ale někdy přece jen zajdu.Ještě se mi nestalo,že by mi tam nechutnalo.Pravda je,že nabízená jídla by měla mít někde uvedenou gramáž a cenu a pak ať si každý určí zda si to koupí nebo ne.Já rozhodně nevybírám podle obrázku na zdi.Ale nepopírám,že někdo může být nespokojen.Jen se ptám těch nespokojených-stěžovali jste si přímo na místě??Nebo jak je českým zvykem až tady v diskuzi?Ono by mnohdy stačilo říct třeba: "Promiňte ale to jídlo je studené a není dobré a za ty peníze jsem tu naposled."Udělal to někdo z vás?Jsem přesvědčen,že by to v konkurečním prostředí mělo význam.Trošku odezvy ze strany zákazníka přímo na místě je lepší než tlachy na netu.Možná by si to majitel vzal k srdci,za pokus to stojí.Pokud nechce pracně vybudovaný bufet nechat Vietnamcům.Už takhle je vietnamská celá Londa...........:-(
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
DavidH
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: degustator
27.5.2014 - 21:37

Souhlas. Taky už jsem tam byla po dlouhý době naposledy, A nejde jen o velikost porce jídla, ale že si člověk dá hranolky, studený, přepálený a tatarka už je taky něčím nastavovaná - ne jako dřív, a k tomu všemu ještě koukat na výstupy pana majitele, to je fakt síla. A to že napíšu negativní názor neznamená, že chci majitele poškodit - logika některých lidí. Nepěješ na pana Jandu ódy, závidíš mu. Masakr :-D Každý máme jiný chutě, jiný představy o kvalitě, ale nebudu vychvalovat něco co za to nestojí. Navíc dřív na škole jsme tam chodili docela často, takže porovnávám úroveň "bufetu" před a teď.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
DavidH
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: Všechny
27.5.2014 - 21:28
Nevím proč by každý, kdo vyjádří negativní zkušenost, měl být hned závistivec. Tohle myšlení fakt nechápu.. Často tam nechodím, ale když to porovnám jak tam vařili před pár lety a teď, tak je to nebe a dudy. Po dlouhé době jsem tam dnes zašla a chování pana majitele mě docela zarazilo. Byla jsem svědkem jeho arogantního jednání, možná má nějaké osobní problémy, nevím, ale vybíjet si to na zákaznících mi přijde hodně smutné. Dříve to byl milý chlap, ale poslední dobou jsem slyšela víc zkušeností ohledně jeho chování. Studené přepálené hranolky, tatarka bez chuti (v porovnání možná ještě tak před rokem) a to chování pana Jandy dlouho nezapomenu. Je mi jedno jestli si někdo bude myslet, že mu závidím, fakt nevím co bych měla závidět :-) píšu jen názor do diskuze a svou čerstvou zkušenost. Tomuhle se už nedá říkat ani bufet. To je výprodej nepovedených přepálených šmakulád. Pohlreicha na něj. :-D  Michaela
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
degustator
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: Janda
26.5.2014 - 17:13
Pridavam prispevek protoze mam same negativni zkusenosti s podnikem Jandy (hranolkarna Slany).Takze preskocim spinave neumyte stoly,neprijemna obluha,neprijemny majitel,predsmazeny hnusny hranolky atd.Je toho hodne ale tohle,to je bomba a neomluvitelna vec a hlavne PODVOD!!!V prodejne je reklama ktera laká na smazak s hranolkama kde jsou dva krasne smazene syry,hranolky a tatarka.Tak a ve finale dostanete na tacek maly smazak (ne dva jak uvadi reklama),predsmazeny hranolky a michanou tatarku s vodou.Samozrejme ze jsem se hned ozval,ze kde je ten druhy jak uvadi reklama,upocena prodavacka s nadvahou rekla ze davaji jen jeden na prikaz majitele....?(Jidlo) jsem odmitl a nikdy uz si tam nikdy nic nekoupim...Takze majiteli Jando jak tento podvod chces vysvetlit?Lakat na pekny jidlo smazaky hranolky a davat polovicni porci...?To je jako kdyby mekac mel reklamu na dva bigmaky a na talir vam dali jenom jeden.Taky tam lidi prestanou chodit...
Prome podvod,hnus jidlo obsluha..predem diky za rady tipu tak tam nechod :D dik ne nebudu.Kdyby to semnou chtel nekdo resit tady je muj email petrurob@seznam.cz


Přílohy:
janda.jpg

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
degustator
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: Janda
26.5.2014 - 17:11
Pridavam prispevek protoze mam same negativni zkusenosti s podnikem Jandy (hranolkarna Slany).Takze preskocim spinave neumyte stoly,neprijemna obluha,neprijemny majitel,predsmazeny hnusny hranolky atd.Je toho hodne ale tohle,to je bomba a neomluvitelna vec a hlavne PODVOD!!!V prodejne je reklama ktera laká na smazak s hranolkama kde jsou dva krasne smazene syry,hranolky a tatarka.Tak a ve finale dostanete na tacek maly smazak (ne dva jak uvadi reklama),predsmazeny hranolky a michanou tatarku s vodou.Samozrejme ze jsem se hned ozval,ze kde je ten druhy jak uvadi reklama,upocena prodavacka s nadvahou rekla ze davaji jen jeden na prikaz majitele....?(Jidlo) jsem odmitl a nikdy uz si tam nikdy nic nekoupim...Takze majiteli Jando jak tento podvod chces vysvetlit?Lakat na pekny jidlo smazaky hranolky a davat polovicni porci...?To je jako kdyby mekac mel reklamu na dva bigmaky a na talir vam dali jenom jeden.Taky tam lidi prestanou chodit...
Prome podvod,hnus jidlo obsluha..predem diky za rady tipu tak tam nechod :D dik ne nebudu.Kdyby to semnou chtel nekdo resit tady je muj email petrurob@seznam.cz
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
sportovec
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pleška
16.2.2010 - 17:43
ty vole, tebe bych chtěl mít v poklopci. :-))))))))
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pleska
16.2.2010 - 16:10
a navic:)) pan pleska, peknej barak a luxusni auto je pojem znacne relativni, kazdej to ma jinak...a kdyz vidim dneska ten vkus........a vzhledem k Vasemu zjevne vysokemu IQ:) tak i tak vase kocka je zrejme nafukovaci:D
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pleška, vsichni
16.2.2010 - 16:07
prosim vas to je jen chudy provokater, ktery sni o tom byt takovy "podnikatel":))za jakeho se zde prezentuje
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pleška
16.2.2010 - 11:07

S touto diskuzí končím ,protože pokud se du této diskuze zapojí zakomplexovaný zbloudilec,který mi nesahá ani po paty a nemá úroveň tak to nemá smysl.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
pleška
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym
16.2.2010 - 10:55

jen závidiš socko. nechceš zaměstnat? Budeš nám mejt **píp** hajzly.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pleška
16.2.2010 - 10:39

jen na tu plešku a IQ tykve ti nic nepomůže ((((o:
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
pleška
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Taky podnikatel + socky
16.2.2010 - 10:10

Jo vy zasr.aný socky, jen platťe daně z platu, chacha chudáci blbí. Kdo platí daně je totiž divnej. Já podnikám 10 let, korunu na dani jsem nezaplatil a to jsem si postavil pěknej barák, luxusní auto a jen na tu televizi co mam byste šetřili 3 roky. Pěknou kočku k tomu vy lopaty. Doma vařit nemusí, máme služku takovou socku jako vy za 3000 na ruku. žereme jen po restauracích, cha cha. Jó musíte v tom umět chodit a to sem na škole nebyl žádnej génius. Mám správný známosti všude, bojej se mě ruka ruku meje vy trapáci, víte vo tom kulový jak to chodí. Jó kdo umí umí, a kdo né, chodí do práce jak de.bil celej rok má 5 tejdnů dovči a myslíte si kdo ví co, že lůetíte do Egypta. To je směšný. Já nevstávám, nemusím pracovat jako vy, jen dělám kšefty na dovču si letim kdy chci na jak dlouho chci a kam chci. Tak čus socky
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
16.2.2010 - 09:02
Čest jeho práci já p.Jandovi také přeji úspěch,ale tady jde o hygienu jeho provozu a né o jeho majetek nebo peníze .Již to chápete.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Taky podnikatel
16.2.2010 - 08:55

Tak to klobouk dolů, musím se přidat k velmi dobrému názoru.Maringotku si dobře pamatuju a lidi, který se tak vypracují mám ráda.Palec nahoru jen tak dál.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Taky podnikatel
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
15.2.2010 - 21:26
Bože muj....zase závistivci slánský...Je mi s podivem,na co si tady tyhle nuly slánský stěžují..Ale hlavně,že pan Janda je největší blb a má tam furt plno a vozí obědy do většiny slánských firem...Zajímavá je ještě jedna věc...Slánské dejsi skončilo a nevydrželo ani polovinu toho,co pan Janda..Kdo z Vás si pamatuje dobu,kdy měl relativně hovno a malou maringotku???Jak se z maringotky vypracoval???To už vy šmejdi slánský nevidíte...Vidíte jenom to,že tam postavil barák s hranolkárnou,má auto a to Vás prostě s.e.r.e.,protože by jste to chtěli taky....Ale to,že vstává ráno dřív než většína z Vás,tak to taky nikdo neví...

Je mi z Vás na blití..Jste socky a sockama zůstanete..Přeju Vám to šmejdi,protože dokud se nebudete chovat jinak a s trochu úcty,tak si nic jinýho nezasloužíte!!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
m. d.
Anonymní uživatel
Hlavně pro: anonym
15.2.2010 - 08:04

Souhlasím s předchozím pisatelem ( pisatelkou), jenom vitrina je s měkým i. To je asi jediná vada příspěvku. Jinak moje sestra pracuje už 10 let jako kuchařka v hospodě v Praze, takže vím, že to není žádný med. Dělají se 12 i v sobotu a neděli, v létě v kuchyni na padnutí, protože klimačka většinou vinou mastnoty a páry nefunguje. To opravdu není nic moc. Hlavně ty soboty a neděle, která ženská s malýma dětma je chce dělat, ale bohužel musí. I když v hranolkách mají o víkendu zavřeno, takže tam jsou na tom líp, ale to prostředí v kuchyni bude asi stejný. Když to někomu nechutná, tak ať jde do restaurace, těch je ve Slaném velký výběr v různé kvalitě. Kdyby to p. Janda zavřel, tak to vemou okamžitě Vietnamci a budeme jíst mňoukající a štěkající řízky.
Jsem na mateřský s malým, ale hranolky s tatarkou mu rozhodně necpu, radši ten párek v rohlíku, není tam ta tatarka. Hranolky mu udělám doma ve friťáku s balenou tatarkou. Ale to je každýho věc. P.s. chtěla jsem se podepsat mým jménem tj. Monika, ale už je registrované.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro: všechny
15.2.2010 - 07:30
Souhlasím s tou tatarkou, hlavně v létě je to náběh na salmonelozu. Že ji nemají v chlazené vytríně? Ale jinak prostředí hezký. Jenom ty ceny se začínaj vyrovnávat klasickým hospodám. P. Janda má asi větší spotřebu. No dcera na vysoký něco stojí, prý bude právnička, takže ho ze všeho vyseká. Ale kvalita na bufet dost dobrá, i když se taky stane, že si tam něco koupím a nic moc. Omáčky by měli zlepšit určitě.
Ale buďme rádi, že takový bufet tady je. Komu to nechutná, tak ať tam neleze nebo si kupuje jen to, co už mu tam chutnalo. Já to taky dělám tak.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  2
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.