Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15

Pivovar Antoš

Marek_Maly
Počet příspěvků: 175
Hlavně pro: jarko41
3.10.2014 - 13:04

Zaplať pánbůh za změnu majitele na střelně, pivo strašné, jídlo k nepožití, těším se na nové pojetí od Radka
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
jarko41
restaurace
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro: veřejnost
2.10.2014 - 13:56
V poslední době po Slaném kolují zvěsti,že od včerejška je uzavřená restaurace Na Střelnici.Nevím proč k tomu došlo,ale provoz restaurace pokračuje dál a jste všichni zvaní na klasickou českou kuchyni a dobré pivo.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Špejblí hlava
Počet příspěvků: 178
Hlavně pro: Jan Chyský
16.9.2014 - 09:11

Ano, máte pravdu, nemáme zákulisní informace. Nicméně faktem je, že jde do kopru. Úpadek je zřejmý každému kolemjdoucímu. Dříve v teplých dnes zahrádka i restaurace praskala ve švech, nebylo možno sehnat místo bez rezervace. To samé jakoukoli sobotu nebo pátek na večeři. Vlídná a příjemná obsluha jen kmitala, výborná krmě a výtečné pivo teklo proudem. A dnes ? V teplých dnech, nebo i minulou sobotu, když byla nějaká akce na náměstí a bylo relativně příjemné počasí se na zahrádce vyskytovaly max. 2 -3 osoby. Otrávená a protivná obsluha už odrazuje při příchodu. Tatam je výtečná kuchyně. Nemám z toho radost, často a rádi jsme tam chodili, bývalo to super, po několika neblahých zkušenostech jsme tam už hodně dlouho nebyli.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Jan Chyský
Počet příspěvků: 84
Hlavně pro: Veronika
15.9.2014 - 21:20

Dobrý den,

domnívám se, že nemáte informace, abyste mohla dělat tyto závěry. Proto by neškodilo být trochu zdrženlivější. Kdybyste byla v kůži majitele, věřím, že byste je vyrazila taky. Rozhodně nešlo o prachy.

J.Chyský
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: kavon
15.9.2014 - 21:11

Rybičky jsou fajn, vaří tam dobře. Musíte si uvědomit, že to není restaurace, ale hospoda. Jediné, co mi vadí je, že se zde kouří přes oběd. Není nad to, když dostanete oběd na stůl a vedle vás si zapálí chrchlající dědek cigárko k poobědní kávě :D
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: Pavel
15.9.2014 - 21:09

Pavle, to je tak, když chce majitel ušetřit a ještě více si "nahrabat". Zavedené vedení propustil, že si vše bude dělat sám. S vedením odešel i kuchař. Možná si pan majitel bude drbat hlavu, že více nezaplatil, ono se mu to jistě už teď mstí. Sama jsem tam teď už dlouho nebyla, ale reakce okolí z posledních dní není nic moc, spíše nic. A takto končí všechny restaurace ve Slaném :)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Post
Počet příspěvků: 422
Hlavně pro: kavon
6.9.2014 - 17:40

A proto tak lidé chodí na obědy nejvíc...:D...Taky dobrej pokus pomluvit co se dá.Když se Vám tam nelíbí,tak tam prostě nechoďte.Mi ostatních se tam rádi zastavíme a budeme rádi že tam můžeme zaskočit i v montérkách.Jinak bych dodal,že svinčík většinou nedělá personál ale hosté.Tak že Vážení hosté restaurace u rybiček:NEDĚLEJTE TAM LASKAVĚ TAKOVEJ BRAJGL!!!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
kavon
důchodce
Počet příspěvků: 5
Hlavně pro: Všechny
6.9.2014 - 14:21
Dobrý den všem.Hledal jsem kde bych se mohl zmínit i o jiné restauraci ve Slaném a využil jsem tuto stránku, abych se mohl podělit o své návštěvě restaurace, Zlatý kapr.Tato restaurace je známá tím, že tam chdí dost hostů na obědy, protože se tam dá dobře najíst za přijatelnou cenu. Občas toho využiji i já..Ale první dojem při vstupu do restaurace je přímo otřesný a dovolím si tvrdit, že odradí mnohé návštěvníky.Po projití formankou se při pohledu na zašlé a všemi barvami "zářící"koberec, včetně čalounění v boxech se zvedá žaludek a člověk se štítí vůbec si tam sednout. Co je platné to, že tam mají dobré pivo a dobře vaří. Věřím, že cizí návštěvník do té hospody, (dřívější 4 cenovou skupinu bych tím přirovnání urazil), ještě někdy příjde. To je majiteli této rastaurace úplně fuk ?????
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Jan Chyský
(Administrátor)
Počet příspěvků: 114
Hlavně pro: Všechny
4.9.2014 - 11:54
Dobrý den,

na žádost jsem přesunul příspěvky týkající se kouření do nového téma Kouření v hospodách a restauracích.

J.Chyský
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
navajo
Počet příspěvků: 3
Hlavně pro: all
4.9.2014 - 11:07
Zdravím- zpět k původnímu tématu- u Antoše něco nového?..zlepšení?.máte někdo nové zkušenosti?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
MELIBA
recepční
Počet příspěvků: 3
Hlavně pro: ANTOŠ
29.8.2014 - 10:52
Minulý týden jsme po dlouhé době navštívili s manželem tuto restauraci. Byli jsme spokojeni. Salát s kozím sýrem byl vynikající. Kančí maso s chlebovými knedlíky bylo chuťově výrazné a moc chutné. Bohužel bylo psáno kančí maso pečené s kapustičkami, ale kapustičky rozhodně nebyly pečené s masem nýbrž uvařené ve vodě. Chlebové knedlíky byly servírovány v celku a byly opravdu hodně velké. Myslím, že lepší způsob servírovaní knedlíků by neuškodil. Toť k výtkám. Obsluha byla velice milá, ochotně si vyslechla naši výtku a ubezpečila nás o tom, že informuje kuchaře. Prostor pro kuřáky je velice chladný, byla mi zima. Děkujeme za výborné jídlo a obsluhu, rádi se k vám někdy opět vrátíme.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Špejblí hlava
Počet příspěvků: 178
Hlavně pro: Všechny
26.8.2014 - 16:26
Co říkáte na současný stav pivovaru Antoš ? Kdysi kvalitní zařízení jde do ...kytek, zdá se mi. Výborný šéfkuchař utekl, Lůďa utekl, sládek je nějakej jinej-divnej, personál se pořád mění. Hospoda zeje prázdnotou, dříve jste horko-těžko sháněli místečko a dnes ?? Kvalita šla také rapidně dolů. O nevrlé obsluze už bylo psáno dříve. K tomu se přidala dlouhá čekací doba, záměna nebo nekompletní objednávka. Ve Slaném vyrostla konkurence - Továrna, Marty´s , Starý Slaný... Několikrát bylo reklamováno pivo nebo sklenice...Zřejmě usnuli na vavřínech, docela často jsme tam chodili, tak snad se proberou a zaberou. Byli bychom moc rádi, protože se nám tam líbilo. Moc bych jim to přál.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Jindřich
4.12.2012 - 20:06

Antoš není špatná hospoda.Sice přeceňovaná,ale na Slaný to stačí.Z Vašeho příspěvku je ale vidět,že jste rezervaci měli prvně a taky pivko Vám vlezlo víc do hlavy než je třeba.Je to naprosto běžná věc.S čím ale nesouhlasím je to dávat na internet.Když už jste vyřvávali na knajpu věci o přirození,tak jste měli druhý den naběhnout do hospody a vyříkat si to mezi čtyřma očima,jak s majitelem restaurace,který by si čas určitě udělal,tak s provozním.Tohle je trapné.Ještě trapnější je malá nepatrná zmínka o kavárně na Komendě ve Vašem odkazu....
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Jindřich
4.12.2012 - 10:29

Alkohol vám tedy moc dobře nedělá
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kenafa
zaměstnanec
Počet příspěvků: 42
Hlavně pro: Všechny
4.12.2012 - 08:55
My navštěvujeme pivovar Antoš velmi často,musím pochválit jak personál,tak jídlo,zkrátka všechno.U nás mají prostě jedničku s velkou hvězdičkou:-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Antoš
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro: Jindřich
3.12.2012 - 15:14

REAKCE:  Jak si pivovar Antoš ve Slaném neváží svých hostů

Vážení přátelé. Podle zde na naši adresu vyřčených slov autora pana Rubeše bychom se rádi omluvili, ale učinit tak rozhodně nemůžeme, protože skutečnost neboli pravda se jaksi vymyká zde prezentované verzi, se kterou nesouhlasíme a která nás poškozuje.
Předmětem naší reakce není někoho urážet, ponižovat či snad diskreditovat, ale pouze vysvětlit skutečnost tak, jak se reálně stala, jak nám ji popsal personál a ostatní hosté, kteří se stali nechtěnými svědky této události. Je pouze na vás, na vážených hostech Pivovaru Antoš, jakým způsobem celou záležitost posoudíte a sobě vyhodnotíte.
První rozdílnou záležitostí je skutečnost, že si hosté stěžovatelé vytvořili rezervaci nikoliv do 19:00, jak je zde definováno, ale pouze do 18:30, jak také dokazuje rezervační kniha. Při rezervaci se hosté s personálem dohodli, že odejdou nejpozději do 18:30, protože daný stůl v restauraci byl již dříve rezervován (od 19:00). Stává se, že hosté přijdou oproti své rezervaci dříve, proto jsme vytvořili třicetiminutovou rezervu, která slouží tomuto účelu, nepochybně také k úklidu a přípravě stolu pro další hosty.
„Nestandardní“ upozorňování hostů stěžovatelů začalo až po té (cca po 17:30), kdy hosté stěžovatelé začali úmyslně zahazovat rezervační kartičku s časem ze stolu dolů do pivnice. Karta slouží k informaci jak pro hosty, tak i pro obsluhující personál, který má takto zpřehledněný prostor. Zahazování těchto karet je v restauraci velmi nestandardní.
Hosté stěžovatelé svůj účet zaplatili v 18:08.
Cca v 18:14 však dorazili hosté, kteří měli rezervovaný stůl od 19:00. Po krátké domluvě se nově příchozí hosté v naprosté pohodě přesunuli k volnému stolu, kde s ochotou, protože věděli, že přišli dříve, přečkali čas svého brzkého příchodu.
Hosté stěžovatelé si v 18:15 po svém zaplacení doobjednali ještě lihové nápoje, které jim byly ve velmi krátké době podány. Bohužel oproti tomu, jak uvádí stížnostní dopis zveřejněný na našich FB stránkách, kde stěžovatel uvádí pravý opak.
V tomto ale začala pasáž, o které se ve stížnosti jaksi opomenulo napsat. I přes naprosto profesionální chování naší obsluhy si jistý pán z nespokojených hostů začal důrazně a nahlas stěžovat na špatný systém rezervací a domáhat se provozního restaurace. Ten byl díky své nepřítomnosti ve velké hlasitosti nazván „č*****em“, číšnice „kravami“ a všichni ostatní „slánskými burany“.
S tímto politováníhodným výstupem nesouhlasíme a důrazně na něj apelujeme slovy autora: “Takto si Pivovar Antoš ve Slaném neváží svých hostů!“
Pochopitelně nás celá vzniklá situace velmi mrzí. Chceme se omluvit všem našim hostům, kterým tento incident plný vulgarit a hanlivostí zkazil sobotní předvánoční večer. Věříme, že se podobná situace nebude nikdy opakovat a Pivovar Antoš nadále zůstane místem setkávání lidí a nyní i místem vánočního klidu a pohody.

Pivovar Antoš

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Jindřich
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro: Všechny
3.12.2012 - 07:00
zdravím,chci se s vámi podělit o otřesný zážitek, který se mi v sobotu stal v Antošovi... Od 14h do 19h jsme měli rezervaci na stůl. Od 17.30 nás upozorňovali, že máme do 19h. když jsme v 18h zaplatili, aby jsme si dali ještě poslední pivo, tak na něj nedošlo, jelikož nás vyhodili! Více zde: Jak si pivovar Antoš ve Slaném neváží svých hostů
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
milda45
Počet příspěvků: 29
Hlavně pro: kulíšek
30.3.2012 - 19:24
jak tak pročítám ty tvoje perly tady, tak mi taky připádáš úchylný :-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
PERVERZÁK
Anonymní uživatel
Hlavně pro: kakamila1000
4.3.2012 - 16:31

jAKEJ ANTOŠ, CO TO JE, KDE TO JE ? MIMOCHODEM DOST DIVNÝ ÚCHYLNÝ JMENO
Naposledy upraveno 04.03.2012 - 16:32Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kakamila1000
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Všechny
2.3.2012 - 17:52
V pivovárku jsem byla dvakrát, pivko super.Jídlo se mi zdá přemrštěně drahé a vadí mi tam ten pidi výběr, takže za jídlem tam nechodím...Naposledy jsme byli na jazzovém večeru Stand the man...byla to bomba.
Co jsem ale nepochopila, že se dole, kde hudba probíhala, nesmělo jíst.Pouze chleba s vepřovou pomazánkou(mimojiné, skvostná!!!).Když jsem chtěla naložené sýry, bylo mi řečeno, že se tam nic během produkce jíst nesmí, vyjma výše uvedeného.Smysl mi unikl.....jaký je rozdíl, jestli jím chleba se sýrem nebo chleba se škvarkama??Bohužel, myslím, že pomazánku jsem viděla na všech stolech, všichni si chtěli asi dát jídlo(v Šantánu, při jakékoli akce, jídlo LZE), ale takhle jen přišli o skvělou tržbu.....čeho využít víc než narvaného sklípku????Možná by to chtělo nějakého marketingového konzultanta.
Kamila
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.