Pivovar Antoš
Hlavně pro: Všechny
14.4.2011 - 15:33
Můj názor o nabídce jídel je stejný jako Váš.Měla jsem velmi oblíbené dvě restaurace.Jenže od otevření se tam opakovala nabídka stále stejná,Takže ,i když nabízeli velké množství jídel,pestré to rozhodně nebylo.Jedna z nich už je zavřená.Raději méně s častější změnou,než více s nudou.
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: Všechny
13.4.2011 - 20:38
Počet příspěvků: 29
Hlavně pro: Antošovce
5.4.2011 - 19:26
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Kulíšek
4.4.2011 - 22:39
4.4.2011 - 13:29
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Jakub Hložek
4.4.2011 - 11:00
V příloze takový problém nevidím, ale spíše mi vrtá hlavou, co bylo v té omáčce u špízu, když jsem měla tak silnou alergickou reakci. Já jsem slečnu obsluhující na své alergie upozorňovala, jen nevím, zda se to do kuchyně doneslo...
Počet příspěvků: 16
Hlavně pro: rezi
4.4.2011 - 10:06
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Všechny
2.4.2011 - 14:58
Konečně jsem navštívila pivovar Antoš, nalákala mě k tomu tato diskuse.
Prostředí hodnotím kladně. Prostor je zajímavě členěný, i když se asi servírky chudinky do patra dost naběhají. Cítila jsem se tam příjemně. Získat v pátek k večeru místo bez rezervace je samozřejmě složitější, nicméně se zadařilo, všem bych ale doporučila rezervaci.
Co se týče piva, ochutnala jsem Antošův ležák a Polotmavé 13˚, dále partner ochutnal Bernarda nealkoholické točené. Všechna tři piva byla v pořádku, dokonce i Bernard byl dobrý.
Pak samozřejmě přišlo na řadu jídlo. Otestovala jsem talíř nakládaných sýrů s kváskovým rozpečeným chlebem, oboje bylo výborné. Na hlavní chod jsme čekali ale bohužel asi 50 minut, zřejmě v kuchyni nestíhali. Pečené jehněčí kolínko s rozmarýnovou kaší bylo výborně upravené, jen kaše by podle slov mého přítele snesla méně rozmarýnu. Já jsem si dala pivovarský rožeň bez brambor a lilku, které se zdravotních důvodů nesmím a s rozpečeným chlebem. Omáčka pod rožněným masem vykazovala výrazné známky přesolenosti, jednoduše se nedala pozřít, samotný špíz nebyl špatný, ale záhadou pro mě asi zůstane, co tento chod ve skutečnosti obsahoval, neboť se mi z něj udělalo posléze doma nevolno (možná bramborový škrob, který nesmím, nevím), resp. vyvolal mi silnou alergickou reakci.
Chleba, který jsem k tomuto pokrmu dostala, už nebyl tak chutný jako u předkrmu (studený a mírně houžvatý).
Podtrženo sečteno. Pivovar Antoš je ve Slaném určitě jedna z nejzajímavějších restaurací, menu má jasný koncept orientovaný na pokrmy k pivu, což se mi líbí. Prostředí je velmi příjemné. Z jídla mám však dojmy částečně rozpačité a myslím, že by neuškodila sezónní obměna jídelníčku a především zařazení nějaké jiné přílohy do lístku než brambor, někteří hosté by to ocenili... Tím myslím třeba hrách, čočku (kaše) a jiné tradiční české přílohy. A upřímně řečeno na to, jaké pokrmy nabízejí, by asi měli zvednout ceny (steaky apod.), protože si nejsem jistá, jak dlouho mohou za tak levno jídla prodávat, když suroviny na ně jsou nákladné.
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
9.3.2011 - 11:20
8.3.2011 - 13:34
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
8.3.2011 - 11:30
7.3.2011 - 16:36
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: srandy
7.3.2011 - 14:57
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
7.3.2011 - 10:58
Nejprve se musíte naučit chovat jako opravdový host, pak si po nevyhovění můžete stěžovat, působí pak takové stížnosti směšně. To je fakt radost mít takoý hosty, kterí se chovají jak malé děti a pak si stěžují.
7.3.2011 - 10:47
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: hrasek
7.3.2011 - 08:59
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: hrasek
5.3.2011 - 17:58
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: Všechny
5.3.2011 - 02:40