Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  ...  8  9  10  11  12  ...  15

Pivovar Antoš

Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
15.4.2011 - 10:43
Ať žije kostěj nesmrtelnej vobludnej
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
pohoda
důchodkyně
Počet příspěvků: 82
Hlavně pro: Všechny
14.4.2011 - 15:33

            Můj názor o nabídce jídel je stejný jako Váš.Měla jsem velmi oblíbené dvě restaurace.Jenže od otevření se tam opakovala nabídka stále stejná,Takže ,i když nabízeli velké množství jídel,pestré to rozhodně nebylo.Jedna z nich už je zavřená.Raději méně s častější změnou,než více s nudou.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: Všechny
13.4.2011 - 20:38
Pivovar Antoš je dle mého názoru dobrý podnik.Byl jsem tam jen jednou zatím ale moc mi tam chutnalo.Myslím,že není umění nabízet nesmyslně velký výběr jídel,který ani kuchařský personál nestíhá a pak vaří z různých náhražek.Je mnohem lepší mít výběr možná  menší ale z opravdu kvalitních surovin a tento výběr je pravidelně za čas obměńován.Myslím,že toto je strategie Antoše a je to dobře!Já jsem si dal vepřovou panenku s bramborovým dortíkem a k tomu jednoho ležáčka a moc jsem si pochutnal:-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
milda45
Počet příspěvků: 29
Hlavně pro: Antošovce
5.4.2011 - 19:26
Tak pivko je pořád dobrý, já piju to černý a šmakuje. Myslím, že tu pomyslnou laťku držej pořád vysoko. Už se těším na pátek (máme "zamluvíno"). :-)))
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Kulíšek
4.4.2011 - 22:39

Já si zase myslím, že člověk si má zajít na dobré jídlo. A existují restaurace, které nešidí, jen si člověk musí připlatit. To je otázka názoru. Prostě mají existovat, jak pivnice,tak dobré restaurace. Spíš je otázka, proč existují špatné restaurace a proč lidé do nich chodí...
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
4.4.2011 - 13:29
Já nevím, ale do antoše chodím hlavně na pivo, přece jenom je to v prvé řadě pivovar. Někdy k tomu pivu si dám něco malého - tu pomazánku, ňáký ty sejry. Zastávám názor, že bychom si měli vařit doma a neplatit šizuňkům za jejich předražené "jídla" z kdovíčeho a kdoví kým (s kožní nemocí) připraveným. Ale jelikož pivo doma uvařit neumím, takto dobré už tuplem ne, tak na něj chodím.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Jakub Hložek
4.4.2011 - 11:00

V příloze takový problém nevidím, ale spíše mi vrtá hlavou, co bylo v té omáčce u špízu, když jsem měla tak silnou alergickou reakci. Já jsem slečnu obsluhující na své alergie upozorňovala, jen nevím, zda se to do kuchyně doneslo...

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Infocentrum Slaný
Počet příspěvků: 16
Hlavně pro: rezi
4.4.2011 - 10:06

Píšete, že by neuškodila sezónní změna jídelníčku. Vězte, že s tou se počítá. Už nyní se v jídelním lístku objevují nové věci, například salát s kozím sýrem. A co se týká vaší alergie, myslím že zrovna Antoš je přesně ten druh podniku, kde vám velmi ochotná obsluha splní "co vám na očích vidí":) Takže se příště nestyďte zeptat, jestli vám místo bramborové přílohy neudělají třeba tu zmiňovanou čočku, myslím že budete příjemně překvapena.)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Všechny
2.4.2011 - 14:58

Konečně jsem navštívila pivovar Antoš, nalákala mě k tomu tato diskuse.
Prostředí hodnotím kladně. Prostor je zajímavě členěný, i když se asi servírky chudinky do patra dost naběhají. Cítila jsem se tam příjemně. Získat v pátek k večeru místo bez rezervace je samozřejmě složitější, nicméně se zadařilo, všem bych ale doporučila rezervaci.
Co se týče piva, ochutnala jsem Antošův ležák a Polotmavé 13˚, dále partner ochutnal Bernarda nealkoholické točené. Všechna tři piva byla v pořádku, dokonce i Bernard byl dobrý.

Pak samozřejmě přišlo na řadu jídlo. Otestovala jsem talíř nakládaných sýrů s kváskovým rozpečeným chlebem, oboje bylo výborné. Na hlavní chod jsme čekali ale bohužel asi 50 minut, zřejmě v kuchyni nestíhali. Pečené jehněčí kolínko s rozmarýnovou kaší bylo výborně upravené, jen kaše by podle slov mého přítele snesla méně rozmarýnu. Já jsem si dala pivovarský rožeň bez brambor a lilku, které se zdravotních důvodů nesmím a s rozpečeným chlebem. Omáčka pod rožněným masem vykazovala výrazné známky přesolenosti, jednoduše se nedala pozřít, samotný špíz nebyl špatný, ale záhadou pro mě asi zůstane, co tento chod ve skutečnosti obsahoval, neboť se mi z něj udělalo posléze doma nevolno (možná bramborový škrob, který nesmím, nevím), resp. vyvolal mi silnou alergickou reakci.
Chleba, který jsem k tomuto pokrmu dostala, už nebyl tak chutný jako u předkrmu (studený a mírně houžvatý).

Podtrženo sečteno. Pivovar Antoš je ve Slaném určitě jedna z nejzajímavějších restaurací, menu má jasný koncept orientovaný na pokrmy k pivu, což se mi líbí. Prostředí je velmi příjemné. Z jídla mám však dojmy částečně rozpačité a myslím, že by neuškodila sezónní obměna jídelníčku a především zařazení nějaké jiné přílohy do lístku než brambor, někteří hosté by to ocenili... Tím myslím třeba hrách, čočku (kaše) a jiné tradiční české přílohy. A upřímně řečeno na to, jaké pokrmy nabízejí, by asi měli zvednout ceny (steaky apod.), protože si nejsem jistá, jak dlouho mohou za tak levno jídla prodávat, když suroviny na ně jsou nákladné.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
9.3.2011 - 11:20

Nic jsem neplatil, pravdou je , že vždy byly trochu delší účty, možná jsme přehlédli a zastávám se jich proto, že zrovne takovej chleba nikde nedostanu a všechno, co jsem tam ochutnal a že už je to skoro celej jídelák, bylo výborný. Snad jedině saláty jsme neměli. Výborný steaky
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Nobody
8.3.2011 - 13:34

Celejch 17 Kč ! čert je vem, prochlastal jsem i víc, ale jde o princip. Proč se jich furt zastáváš ? Jseš jeden z nich nebo jsi jejich přisluhovač ? 
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
8.3.2011 - 11:30

To víš, když používáš takový slovník, tak platíš.  A copak stojí chléb navíc, to by mne zajímalo?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Nobody
7.3.2011 - 16:36

To víš, že jsme to obsluze řekli, ty ocasoide, samozřejmě že extra chleba donesli, ale taky ho extra napočítali. A při první návštěvě bylo chleba za stejnou cenu 2x více.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hovězísteak
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: srandy
7.3.2011 - 14:58
Ale já si tě najdu:-) :-D
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hovězísteak
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: srandy
7.3.2011 - 14:57
tady nekdo utřel nudli a dál se nevyjadřuje:-D
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Kulíšek
7.3.2011 - 10:58

A na co máte Kulíšku tu díru pod nosem?  Byli jsme návštěvou, objednávali jsme nejen pomazánku  a požádali jsme o donesení chleba, protože jsme byli ve větší společnosti a ochutnávku chtěli další.  Samozřejmě jsme ho dostali, A také jsme požádali o donesení  mléka ke kafíčku, donesli ho tolik, že pak zbylo na stole.  Obojí, chléb i to mléko.
Nejprve se musíte naučit chovat jako opravdový host, pak si po nevyhovění můžete stěžovat, působí pak takové stížnosti směšně. To je fakt radost mít takoý hosty,  kterí se chovají jak malé děti a pak si stěžují.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Obyvatelka
7.3.2011 - 10:47

souihlasím, smažte to a vůbec zrušte všechna DF na slansku.cz, je to k ničemu, nikdo kromě několika úchylů sem již nepíše, nemá to cenu, i starosta to zdá se ukončil. BTW v antošovi již zmenšují porce jak jsem se obával, na začátku bylo chleba k bůčkové pomazánce 2x tolik než je nyní.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: hrasek
7.3.2011 - 08:59

Není nic jednoduššího než diskusi smazat.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: hrasek
5.3.2011 - 17:58

Přesně tak! Je to tu samý chytrolín,každý všude byl a všechno zná ale o tom pivovaru se tu nedozvím nic.No,nic.Zajdu si tam sám a tady at se zatím baví o jiných kontinentech a supermarketech:-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
hrasek
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: Všechny
5.3.2011 - 02:40
Že já jsem tuto diskuzi zaváděla, bavíte se zde o masu ne o pivovaru a o cenách masa někde, sakra založte s na to svoji místnost s názvem, CENY STEAKŮ třeba. stačí říct, steak dobrý a podobně, a ne ty vaše hovadiny.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  ...  8  9  10  11  12  ...  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.