Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15

Pivovar Antoš

Kreplik
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro: pro všechny pivaře
11.12.2011 - 10:50
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/novinky-v-pivovarnictvi-dota/

bych bych moc rád za vyplnění děkuji
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
opilec
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
9.11.2011 - 14:29
Už jsem přes 2 měsíce do Antoše nepáchl, to je ostuda. Musím to, co nejdříve napravit. Prej maj nějaké nové silné pivo - něco jako tlustej vožralej netopejr, jaký je ? Měl jste ho už někdo ? Co je tam ještě nového ? A měl jste tam už někdo nějakou kořalku ? Škoda tej desítky, ta mi chutnala, nějaký13, 15, 17tky, to je na mne moc silné, pak vrhám šavli (na WC do mušle). 
Naposledy upraveno 09.11.2011 - 14:29Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hovězísteak
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: Porthos
8.11.2011 - 14:49
A proč teda nepodníkáte? :-D Jo aha... protože to neumíte... tak to potom holt musíte papat jinde:-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Shark
29.10.2011 - 23:12

742 za segnent? Tak to je pekny, Pindolino do Ostravy stoji asi 480 a to je po slevach a za stejnou dobu to je o 2000 km dal...
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Brutus
29.10.2011 - 19:27

To víte, že se to dá stíhat.
Tak pokud si uděláte v týdnu  tři dny volno, tak  můžete  taky.
Tam to letí v platné letovém řádu  například v úterý  11.20 linkou W6 2701 a zpátky to je v Praze ve čtvrtek kolem 18.00 linkou W6 2702
Ve screenshotu z mého účtu u Wizzairu,dole v příloze, jsem klubovým členem, takže mám pěkné slevy, vidíte, že let jsem bukoval v dubnu 2011, kupuju to , když jsou velký slevy, konkrétně tohle stálo pod 1 500 zpáteční let/ osoba, uvedená platba je za 4 cestující. Na Madrid z Prahy je to velmi slušná cena. Pro vaši informaci, v letním letovém řádu Wiizu pro rok 2012 je změna, lety nebudou úterý, čtvrtek, sobota jako dosud, ale sobota , úterý. Nám se to moc líbilo, určitě to  zopakujeme, tak možná na viděnou!
Naposledy upraveno 02.01.2012 - 13:16Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: Shark
29.10.2011 - 12:58

Při čtení Vašich příspěvků nepřestávám být fascinován Vaším přehledem obrovského množství nejrůznějších témat, z nichž ke každému jste schopen sáhodlouze psát:-)Nevím proč ale napadá mě scénka z filmu "Obecná škola",ve které Zdeněk Svěrák říká učiteli Hnízdovi tuto krásnou větu:"Víte,kluk o Vás vypráví hotové romány.Až se mi zdá,že jste to všechno snad ani nemohl stihnout".:-)))
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Hovězísteak
27.10.2011 - 22:06

Ale nepo.erem, steaku.  kdepak.  Dával jsem si steaky v USA z americkýho US Prime Beef a nic to NIKDY nepřekonalo, včetně těch jihoamerickejch konceptů " jez co můzeš, " "all you can eat"  a to jsem to absolvoval jak ve Španělsku, tak Portugalsku.nebo v Praze.  Nikdy nic nepřekonalo tu Ameriku. .  Tam to navíc stálo 12 dolarů na osobu a kdybych chtěl, tak jsem tam mohl sedět u těch steaků celej den. A krom neopřebernýho množství dalších jídel a příloh, v tom byly nealko nápoje a káva bez omezení. Od tý doby vím, proč má průměrnej Američan 150 kilo. A prej to není jen masem, ale ageinkem, čti ejdžinkem, což je proces zrání, stárnutí masa,kterým to americký maso prochází, recept neznám a prej to ani ti kuchaři nechtěj prozrazovat.
Poslední steak, shodou okolností, jsem si dal v úterý večer,předevčírem, byl jsem v Madridu,  nějaký srovnání mám, steaky dělaj Španělé jen z masnejch plemen typu Angus a podobný..   Pražská   Casa Argentina je na vysoký standardní úrovni, ale co se týká srovnatelných mas, to je třeba srovnávat ! ! !,tedy například Flank je u Antoše sice jinak prezentovanej, vcelku,  ale vůbec ne horší a sirloin nebo svíčkovou u Antoše nedělaj, tyhle nemůžeš tedy srovnávat.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Symetric
Počet příspěvků: 28
Hlavně pro: Hund
27.10.2011 - 20:01

Pivovar prodává točené pivo do nových 1,5 litrových PET. Cena lahve 6 Kč. Myslím že by nebyl problém nechat si natočit do čehokoli přineseného. Také mají k pronájmu párty soudky a sudy v různých objemech včetně čepovacího zařízení.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hund
Počet příspěvků: 7
Hlavně pro: Všechny
27.10.2011 - 18:54

Mám dotaz. Jezdím do Slaného autem, ale rád bych ochutnal piva z pivovaru Antoš. Prodávají tam nějaké pivo originál natočené v PET lahvi a nebo si jí musím přinést a do ní mi to tam natočí?

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
ItHaz
Počet příspěvků: 133
Hlavně pro: Porthos
27.10.2011 - 15:52

tak třeba ten kdo nechodí pít do hospody a nekouří, tak si hned těch 325kč na steak najde :)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Porthos
27.10.2011 - 11:26

Panebože,to jsou zase žvásty.Takže když je něco dražšího,tak na to má jenom podnikatel nebo zazobanec?Tak hurá zpátky k lopatě a zkus něco dělat,abys tam mohl papat taky ty srando
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Porthos
Počet příspěvků: 21
Hlavně pro: Hovězísteak
27.10.2011 - 09:32

To jako nevim, ale z těch cen jídel jsem se rozhodně na ten zadek pos...adil. Pár příkladů pro ostatní:
Gulášová polévka s argentinským hovězím masem se zakysanou smetanou 113,-  SUPER!!
Rump steak
Steak z argentinského hovězího zadního aberdeen angus 250g | 325,- Taky SUPER! Proboha, kdo na to má? Jedině podnikatelé a další zazobanci.
Ostatně celý nápojový a jídelní lístek je na http://www.lacasaargentina.cz  A pozor, je to ve formátu PDF nutno mít nainstalovaný Acrobat Reader.
Jinak ty si nech kecičky o vesnický flákotě, každej neni milionář, aby si mohl dávat do nosu v takovýchhle podnikách. :-D
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
peparunner
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro: Veronika
26.10.2011 - 21:20
Dnes jse si byl po nějaké době sednout na večeři u Antoše a musím říct že jsem si zase pochutnal, co ješte musím pochválit personál za ochotu a příjemné jednání. Hlavně bych chtěl pochválit slečnu Veroniku za její temperament a příjemnou obsluhu :-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hovězísteak
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: ItHaz
26.10.2011 - 18:56

La Casa Argentina.... tam se ze steaku pos...adíte na zadek... a tuhle vesnickou flákotu si necháte příště ujít.
Mír
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
ItHaz
Počet příspěvků: 133
Hlavně pro: Všechny
25.10.2011 - 08:26
nedávno jsem opět Antoše navštívil, dal si steak a musím říct, že lepší steak jsem už dlouho nejedl. Naprosto skvěle připravené maso, příjemná omáčka a k tomu francouzká bageta, která nebyla ani tuhá, ani křupavá, prostě dokonalá. V kombinaci s dobrým pivem skvělý gastro zážitek. S přehledem nejlepší jídlo ve Slaném
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
24.10.2011 - 21:46

Já Vám to neberu.To,že je Plzeň nejslabší dvanáctka je třeba pravda,ale mě to nevadí.Když chci alkohol,tak si dám něco ostrejšího,jinak si dám pár piv a jsem spokojen.Ale tak tady tu Plzeň nepomlouvejte,když jí stejně pijete.Argumenty typu,že se Vám to k Antošovi ne vždy hodí,neberu.Tak si jinde dejte limonádu,když Vám ta Plzeň tolik nevoní.Přece nejste alkoholik,aby jste to párkrát nevydržel bez piva.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
24.10.2011 - 01:05

Plzeň taky musím pít, protože ne pokaždý se mi to k Antošovi hodí.  V dnešních výčepech se říz pva dělá kysličníkem, tedy Co2 a pivovary s tím kalkulují, je to umělej a kalkulovanej efekt, v podstatě chemie.  Takhle to ale u těch antošovejch piv nefunguje, což je právě dobře,  toho umělýho řízu se rád vzdám, neboť to uhlíkatý svinstvo dráždí trávicí trakt.
A co se týká tý vodičky, tak přesně vodička je právě ta Plzeň. Je to totiž nejslabší 12 stupňové pivo v Evropě, a patrně na světě, obsah alkoholu je skutečně 4,4%. Neznám slabší.
namátkou malý přehled
http://birologie.wz.cz/drp.htm
To  i ta 10 u Antoše má víc a v životě jsem takovou pěnu u Plzně , jak u tý 10 Raracha,  neviděl.
Lituju toho, že tuhle várka se dopíjí a bude asi až po zimě.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Porthos
Počet příspěvků: 21
Hlavně pro: Nobody
22.10.2011 - 12:50

Přesně, máš pravdu. Kde ty loňský sněhy jsou když byl Gambrinus ještě špičkový pivo. Ty dnešní průmyslové eurochcanky co z něj udělali jsou pro mě taky naprosto nepoživatelný. Jinak bych ještě doplnil. Když je náhodou ta naředěná desítka moc světlá tak se dobarví potravinářskym barvivem a je to. Proto taky dneska maj Gambrihnus pomalu v každý občerstvovně a divim se jak to tolika lidí může pít, vždyť je to Gutalax. Jinak ta poctivá desítka v Antošovi za 19,- peněz to je fakt pěkná cena.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Maximus
21.10.2011 - 23:15

Az do revoluce jsem taky nemel alternativu, mohl jsem jen tam, kam me pustili. Stejne tak mam ted moznost nepit tu vodicku Plzen, ktera ma 4,4 proc. alkoholu, nebot mohu si dat 10 Raracha, ta totiz, ty znalce europivoi, je silnejsi. Nez Plzen, to snad nealko, ne? S vodickou si tedy pobavil
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Nobody
21.10.2011 - 11:59

Už se konkrétně Vás na to ptám podruhé.Poprvé jste mi neodpověděl.Copak jste bumbal než otevřeli Antoše?Já Vám to řeknu.Pil jste stejný pivo jako ostatní,ale teď děláte jako kdyby to byl zázrak na tom našem maloměstě.Ale že těch malých pivovarů jsou desítky,o tom se nemluví.Najednou slánský člověk objevil Ameriku.Já piju Plzeň,protože mi chutná a je mi jedno,že Vy tomu říkáte europivo a nestydím se za to.Antošovo pivo jsem chutnal a nechutná mi,nemohl bych ho pít pravidelně.12 nic moc.Jak říká nejmenovaný televizní fenomén:Bylo to velmi nudné.Nic,proč bych se měl vracet.Za to polotmavé nebo černé,to je jiné,dá se to vypít.Desítka,tyhle vodičky nepiju,ať už je vyrobí kdokoliv.To si rovnou můžu dát nealko

Naposledy upraveno 21.10.2011 - 12:00Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.