Pivovar Antoš
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Maximus
21.10.2011 - 10:45
V Antoši dostaneme pivo vyrobený klasickou metodou bez ředění, bez těch průmyslovejch nešvarů, teď se dopíjela várka desítky za 19 ,-Kč za půllitr, koupíte tohle někde?
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Kulíšek
21.10.2011 - 08:59
19.10.2011 - 12:07
Jo jo, byli jsme tam opět po čase. Slečna Anička je nejlepší, netrpí výkyvy nálad jako jiná její kolegyně. Je milá, stále usměvavá a hezká. Měli jsme stejka, hrachovku a mňam ! Co dodat. Už nikdy bychom nešli do jiné hospody. Nejsme zvědaví na zahulené, špinavé prostory, nechutnou nevychovanou obsluhu či na obtěžující osazensto rekrutující se z kriminálníků, nepřizpůsobivých a pod. sebranky.
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Všechny
19.10.2011 - 11:26
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Veronika
7.10.2011 - 12:21
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: Obyvatelka
7.10.2011 - 11:15
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: ježišimarjááá
6.10.2011 - 16:33
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Brutus
6.10.2011 - 09:42
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Obyvatelka
5.10.2011 - 20:32
A opravuji svoje tvrzení, vy budete někdo víc, než jen přítelkyně.
Jo, jsem zainteresovaný na Antošovi, jsem spokojený host.
Prosím vás , nespekulujte tvrzeními, co by bylo, kdyby bylo. A když už, tak kdyby byla všechna reataurační zařízení ve svém zázemí na takové úrovni, jako je pivovar, bylo by to nádherné.
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: Všechny
5.10.2011 - 19:30
Počet příspěvků: 38
Hlavně pro: all
5.10.2011 - 17:04
5.10.2011 - 12:34
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Obyvatelka
5.10.2011 - 10:25
Váš popis distribučního řetězce platí pro jakéhokoli prodejce či konečného spotřebitele, od restaurace počínaje, po obchodní řetězce konče. Pokud na tom stavíte nějaké podezírání a směrujete konkrétně zrovna k pivovaru, tak to jistě není náhoda. Co se týká zmrazování, tak jste jistě také četla, že disponují zmrazovací technologií, rozmrazují tedy jen tehdy , pokud jde maso na talíř. Pochybuji, že nějaký slánský podnik tohle vlastní, možná HD. Asi by vám měl měl pan šéfkuchař vysvětlit.
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
5.10.2011 - 09:40
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Nobody
5.10.2011 - 09:04
Druhý diskutující, který o mě ví, že do Antoše chodím pravidelně, ale já tam nebyla ani jednou.
Vy jste argumentoval tím, že v Antoši se nemůže stát, že by vařili z nekvalitního masa(zvěřiny), protože do podniku nalili majitelé miliony.
A já Vám v obecné rovině odpověděla, že toto není důkazem, že restaurace používá kvalitní maso.
Až budete osobně přítomen distribuci masa počínaje od jatek, přes dodavatele až do Antoše, potom můžete zaručeně říct, že používají kvalitní maso.
Ale těch mezičlánků ovlivňujících kvalitu je více, takže nemůžete vyloučit, že maso bylo skladováno v souladu s předpisy, že v lednici byla po dobu uchovávání masa dodržena požadovaná teplota, že maso nebylo rozmrazeno a znovu zamrazeno. O tomto se vůbec v Antoši nemusí dozvědět.
A i když šéfkuchař zde uvedl, že mají přísné nároky na dodavatele, moc dobře víme, jak se všechno dá obejít. A toto je zase v obecné rovině, nikoliv konkrétně na Antoše.
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Shark
5.10.2011 - 08:59
Nemám zájem na tom, aby se o Antošovi mluvilo špatně. Jen nemám ráda takové horování, jaké se tady v téhle diskusi objevuje. Nikde jinde se dobrá piva v minipivovarech nevaří a nikde jinde se dobře nevaří, jen v Antoši.
Zkrátka, kdo nemá shodný názor na věc s Vámi, hned chce hned škodit. Z principu do Antoše nepůjdu, protože mi vadí to zdejší horování, všudypřítomná, mě osobně, reklama a na Slaný vysoké ceny jídla. Dalším důvodem je, že nejsem znalcem piva, tak bych ty speciály ani neocenila. A když tu napíšu, že mi nechutnaly, tak mě Sharku obviníte z poškozování dobrého jména Antoše.
Myslím, že byste byl možná nemile překvapen zjištěním o nedodržování hygienických předpisů, když pan šéf v kuchyni nad zaměstnanci nestojí. To dokazuje i příspěvek jiného diskutujícího, který zde upozorňoval na skutečnost, že z kuchyně bylo otevřené okno na ulici a zaměstnankyně u okna kouřila, což je samozřejmě nepřípustné. Na základě tohoto upozornění pan Hůla slíbil nápravu.
Takže si laskavě nechte Sharku svá podezření a obvinění pro sebe. A vězte, že není člověk ten, aby se líbil všem.Toto lze aplikovat i na pivovar Antoš. To byste pak musel napadnout a obvinit z poškození dobrého jména Antoše i diskutující rezi, která sem cca před dvěma měsíci napsala negativní zkušenost s jídlem z Antoše.
Spíše mi Sharku připadá, že Vy jste na dobrém jménu Antoše velmi osobně zainteresován.
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
5.10.2011 - 00:30
Nemáte pravdu, takovým minipivovarů není moc. V poslední době jsem navštívil Loket a Chyše a kam se hrabou, to jsou čůča, nemající se slánskou produkcí nic společného, možná tak obsah alkoholu je podobný. Máte nějak podezřele , stejně tak jako vaše přítelkyně, obyvatelka, zájem na tom, aby se o
Antošovi nemluvilo dobře! Čím to tak bude? Že bych hádal? Že byste dělali do oboru?
O těch jihoafrických destinacích nemám zprávy, ale ta Británie je reálně pravdivá.
Kdybyste totiž více času věnoval studiu , než blbostem, tak byste věděl, že v převážně muslimských zemích, a ty jste si vybral, se alkoholu oficiálně moc nedaří.
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
4.10.2011 - 23:04