Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15

Pivovar Antoš

Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
4.10.2011 - 20:06

No jo, dělaj to dobře, i tu reklamu, to máte pravdu. Taky proto jsem tam zaznamenal zahraniční klientelu, pro místní taková informace jistě není třeba. Zajistit obsazenost pro nějakejch 120 míst je jistě fuška a když máte platit na place a v kuchyni  každodenně nějakech 10 lidí, tak se musíte otáčet. K tomu splácet úvěr, to jistě není sranda.Jeden známej mi říkal, že viděl Antošovo pivo už i Británii, to je zajisté také úspěch, že mám pravdu? A já jim to  přeju, a vy jistě také, tohle  i městu  udělá dobře .

P.S. zapomněl jsem na tohle:
Heleďte, nepočítejte se mnou do voleb, šktněte si mě, mám příliš mnoho zájmů a nemám na to čas.
Naposledy upraveno 04.10.2011 - 20:08Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Nobody a Shark
4.10.2011 - 17:43
Vám oboum by prospělo,kdyby jste vyndali hlavu ze zadku a začali uvažovat samostatně.Jste jako tupé ovce a řekl bych i neplacené.Pivovar má dost bilboardů kolem Slaného,aby nalákal potencionální hosty :-D Takové reklamy jsou třeba i na příjezdu do Prahy u letiště a propagují tuším nějaký noční klub :-D A jinak Sharku,u na konci Vašeho příspěvku obyvatelce jste napsal,že to určitě víte.Já si myslím,že to víte naprosto přesně,protože víte všechno.Vás je škoda chlape.Měl by jste jít do zastupitelstva,aby tam exot Schneider,rozumějte čtenář,nebyl sám.Když budete na kandidátce,máte můj hlas.Třeba Vás konečně něco zabaví,když to není manželka či kamarádi a nebudete tady šířit svoje rozumy a polopravdy.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Obyvatelka
4.10.2011 - 09:49

Pokud tam pravidelně chodíte, a to vy jistě ano, tak jistě víte, že ten svůj koncept dodržují, jídlo i pití je prima a s takovým přístupem se dá klidně říct, že i ty miliony ilustrují jejich úsilí o kvalitu. Tady se záměr a investice spojily v kvalitu. Majitelé  si tam holt kvalitu chtějí udržet.  Mohl bych si třeba postěžovat, že jsem tam nedávno zažil v poledne čekárnu, ale protože jsem se trefil s objednávkou do naprosto plný restaurace, mám pochopení, když mě někdo zavalí objednávkami, taky potřebuju  nějakej čas na vypořádání. A kvality jsem se dočkal, nedflákli to, protože je plnej lokál.  Jó, v tomhle případě jsou ty miliony svědkem úrovně.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Obyvatelka
4.10.2011 - 00:21

A já myslím, že zcela jistě ANO. Jestliže někdo vyvine takovú úsilí jako vyvinul, investuje do takových technologií, jaké ve slánských restauracích vůbec nejsou obvyklé, mám tím na mysli kuchyńské technologie, tak takový vlastník má jistou představu i tom , jaké si bude pořizovat suroviny.
ANO, tyhle milony o lecčems svědčí, například i o tom, že si nepořizují šmejd.
Vám to vadí? Mám dobrý cit, myslím, že ano a tuším proč.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
R _ r
Počet příspěvků: 1479
Hlavně pro: Obyvatelka
3.10.2011 - 15:19

Opravdu?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
R _ r
Počet příspěvků: 1479
Hlavně pro: amerlock
3.10.2011 - 15:18

Antoš je nová pivovarská krčma v kulturním prostředí a s vlastní výrobou piva a je tedy o čem se bavit. Navíc zde odpovídají a informují i zástupci podniku. 

Jestli se vám to nezamlouvá, tak tady  o tom nedrbejte!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: amerlock
3.10.2011 - 08:08

Souhlas.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Nobody
3.10.2011 - 08:07

Myslíte, že miliony zajistí kvalitu masa? Já myslím, že ne. V tomhle nerozhoduje dražší nebo levnější restaurace.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
amerlock
Počet příspěvků: 3
Hlavně pro: všechny
1.10.2011 - 22:16
Občas nakouknu na stránky maloměšťáků slánských. Udivuje mne, co se tady dá prodrbat za kravská temata. To ten Antoš je snad nějaká placená inzertní stránka, že tady se musí probírat takové kraviny? 
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Porthos
Počet příspěvků: 21
Hlavně pro: Nobody
1.10.2011 - 03:18

Nad tim jsem taky přemejšlel a dospěl jsem k názoru, že jsem napsal hovadinu. Já jen, že u nás v jedný restauraci tuhle kauzu řešili policajti, ale to byla taková ta levnější a beztak už krachla.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Porthos
30.9.2011 - 08:39

Tady není strach na místě, ten kdo dá takový miliony do takovýho podniku a vede ho takovým způsobem, jak to uvidíš, nebude kupovat od pytláka.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Maximus
30.9.2011 - 08:36

To je právě stejnej dotaz jako.... proč zmizela žebra. No protože se objevilo koleno.  Mají změny  i s ročním obdobím

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
restaurace
Počet příspěvků: 20
Hlavně pro: Veronika
30.9.2011 - 07:45

Něříkám,že nabídka pro děti je velká, ale třeba svíčková, kterou si mimojiné muj 9lety syn dal...si myslím,že se pro dítě hodí...v nabídce byl i v meny jelení guláš což také nevidím za problém pro dítě anebo přírodní plátek....no je to otázka názoru,ale muj nároz je neměnný...a ve chvíli,kdy jsme v restauraci byli my bylo tam dětí opravdu více s rodiči na jídle.......a jak jste sama napsala...jestli to tak funguje tak to lidi asi využívají...a že by to byla práce navíc dát o dva dnedlíky méně??:-)    asi jak pro koho...
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: restaurace
30.9.2011 - 07:36

Tak v tomhle se musím restaurace zastat... Mrkla jsem znovu na jídelní lístek a zajímalo by mě, co byste malému dítěti objednal/a...  jelení steak, nebo vepřové koleno? To snad ne :) jak řekl včera Pohlreich, není nutné všechno dělit, jednak je to práce navíc a tipuji, že koncept PIVOVARU není určen pro malé jedlíky.. Neříkám neskočit si na dezert na zahrádku, ale pokud chcete dítěti dopřát pořádné jídlo, zaplatíte ho celé, toť vše.. a platit 70% z ceny za 1/2 jídla mi přijde hovadina, i když to tak funguje, V.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
restaurace
Počet příspěvků: 20
Hlavně pro: all
29.9.2011 - 11:59

Dobrý den,

včera jsme byli  v restauraci Antoš a musím pochválit jídlo..moc nám chutnalo...jak steak tak svíčková i panenka..trochu pokulhával jelení guláš..za 130,- mohl být opravdu vymazlenější a chutněší....Ale co mě osobně zklamalo, že nepodávájí dětské porce....ani za 70% ceny jídla jako obvykle v jiných restauracích....to si myslím,že je velké mínus..snad se to do budoucna napraví... hezký den

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Porthos
Počet příspěvků: 21
Hlavně pro: Nobody
29.9.2011 - 11:15

Až pojedu do Slaného tak se určitě doptám lidí kde to je a zastavím se tam na oběd, vidím, že nejen ty, ale i mnozí další tenhle podnik chválí tak ho rád vyzkouším. Bohužel pivo neochutnám, beru prášky na snížení krevního tlaku a na ty se nesmí alkohol. Pardon jestli teď urazím, ale co se týče zvěřiny tak tu bych si nedal v žádné restauraci, už bylo spousta případů, že majitelé vykupovali upytlačené kusy přímo od pytláků, které jsou bez veterinární prohlídky, takže z toho mám strach. Určitě tomu u vás v pivovaru Antoš tak není, ale záruku mi nikdo nedá. Přeju hezký den! ;-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Nobody
29.9.2011 - 10:58

Vy jste snad šéfkuchař Pivovaru Antoš?Já bych řekl ne a kdyby jste uměl číst a dokázal si přečíst můj příspěvek,tak mě nebudete poučovat,že NYNÍ si svíčkovou lze objednat.Ale to bych chtěl moc....
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Maximus
29.9.2011 - 09:12

Možná jste si nevšiml, že "svíčková" tam je, a to ve variaci se zvěřinou. Zmizely žebra a přišlo koleno, takže to beru jako rozumné obměnění nabídky
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: petrpivovar
27.9.2011 - 17:06

Dobrý den pane šéfkuchaři,

mohu zeptat,proč na delší dobu z jídelního lístku vymizela svíčková?Nejsem si jist,ale určitě pár měsíců nazpět nebylo možné si ji u Vás objednat.V dnešních dnech to samozřejmě možné je.Dále bych se chtěl zeptat,proč jste z nabídky vyjmuli ten Váš guláš.

Díky za odpověďi
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
petrpivovar
Pivovar
Počet příspěvků: 4
Hlavně pro: Kulíšek
27.9.2011 - 16:18

Dobrý den.

Dovoluji si reagovat na příspěvek našeho váženého hosta Kulíška, ve kterém upozorňuje na klesající tendenci porcí v pivovaru Antoš.
V naší restauraci jsou gramáže přesně nastaveny a stanoveny v systémových kalkulacích a po celou dobu existence pivovaru se nestalo, že by byla jakákoliv z nich „přiškrcena“ na úkor našich hostů. Systém přípravy mas to zkrátka neumožní. Steaková masa, vepřovou panenku, drůbež, ryby a zvěřinu kalibrujme do přesné gramáže a po předem stanovených porcí s nuancí +- 10g tlakově vakuujeme a následovně chladíme dle norem HACCP. Tyto porce kuchaři při výrobě odebírají a nemůže se stát, aby výstupní gramáž byla jiná, než je stanoveno v kalkulacích. Na to osobně a někdy až možná příliš důrazně dohlížím.  
U kachních stehen, jehněčích kolen a vepřových kolen je kalkulována gramáž průměrné kalibrace stanovené od dodavatele. Zde náš podnik vyvíjí na dovozce přísné nároky a v případě, že jsou dodány produkty s nižší gramáží, než je uvedeno v kalkulačním průměru, se okamžitě dodávka vrací a požaduje se dodávka nová a řádná. V praxi to znamená to, že se vám na talíře dostanou spíše větší kusy, než jsou uvedeny v kalkulacích. Ořezávat je rozhodně nebudeme.
U předkrmů typu utopenec nebo talián je kalkulace také stanovena, ale občas se stane, že se výrobce u některých ručně vyráběných produktů dostane pod stanovenou gramáž výrobku. V tomto případě jsou kuchaři povinni vydat dva kusy těchto „podmíráků“, a to i tehdy kdy souhrnná gramáž dosti převyšuje stanovený standart.
Chléb nám je dodáván v gramáži 1000g a je kvartován, takže zde tendence úbytku gramáže  také nejsou. Nutno však podotknout, že někdy nakyne více a jindy zas méně.
Přílohy jsou váženy a měřeny pomocí forem, tlačenka vážena, gramáž pivního sýru garantována výrobcem.
Jedinou skulinkou je právě zmiňovaná „bůčkovka“, která se připravuje předem, následovně vakuuje, a poté se přímo z vakuových pytlů dávkuje do keramických kokotek. Gramáž je zde bez okurek kalkulována na 130g, ale při velké fluktuaci v kuchyni dochází ke spíše k přeplňování kokotek a následovné striktní dodržování gramáže při zatížení menším může- a asi zřejmě i tak působí- působit prázdnějším dojmem. Proto bude počínaje dnešním dnem kokotka plněna „bůčkovkou“ AŽ PO… OKRAJ!
Téměř každé naše jídlo je v podstatě originál. V našem menu nenajdete skupiny jídel, jako pro příklad: „Kuřecí prsa s tím, s tímhle, s tamtím a pak se vším dohromady“ Do tohoto konceptu menu by, myslím asi ty striktní gramáže pasovaly, ale my jsme prostě zvolili způsob jiný. Gramáže u stekaů a kolene jsou zavedeny, a to z důvodu objektivity. Komu se alespoň jednou nestalo, že si objednal drahý steak a na talíř dostal spíše steakovou miniaturu. Stejně tak i u kolen.
Nehledejte prosím „sichr“ v nepřítomnosti gramáží v našem jídelním lístku. Určitě za tím není žádná kulišárna
J


Každopádně bych Vás, Kulíšku, a vůbec všechny naše milé hosty velmi rád poprosil, abyste v případě jakékoliv pochybnosti o dostatečnosti gramáže nebo jakéhokoliv nedostatku upozornili obsluhujícího číšníka a věřím, že vám bude vstřícně odvěceno a náprava bude automaticky a okamžitě sjednána.

S pozdravem a přáním hezkého dne…třeba u nás v pivovaru

Petr Janče- šéfkuchař

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.