Obsah >> Kultura, volný čas a sport >> Rychlé občerstvení "DEJSI"
Rychlé občerstvení "DEJSI"
poslíček
5.6.2005 - 13:26
Anonymní uživatel
Hlavně pro: all5.6.2005 - 13:26
DEJSI je docela dobrá parodie na McDonalda, zlatej bufik kterej tam bejval tak před 10 lety...
BooYA
3.6.2005 - 14:33
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Puf3.6.2005 - 14:33
Máš pravdu je to opravdu úplně jiná liga, ale ty dáváš zřejmě přednost zdravÝm trendům - já zas těm nemocným. Ty jsi zřejmě jeden z těch, co jednou ochutnali kuře a už nejí nic jinýho viď? Fakt by mě zajímalo co je na hovězím mase nezdravý. Jsem z tebe pif puf.
p.ing.Kačenka
3.6.2005 - 14:29
Anonymní uživatel
Hlavně pro: anonym3.6.2005 - 14:29
Vidím, že se vyznáš, někdy se stav a uděláme na jídlo slevičku!
anonym
3.6.2005 - 12:23
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Fantomas3.6.2005 - 12:23
Kečáš, majitel je nějaký pan Kačenka nebo jeho dědicové.
Puf
3.6.2005 - 12:22
Anonymní uživatel
Hlavně pro: BooYA3.6.2005 - 12:22
Jestli myslíš ten zamraženej mletej plátek snad hovězího masa tak to je úplně jiná liga než kuřecí maso. Já dávám přednost zdravím trendům na rozdíl od tebe a jsem rád, že to pochopili i v Dejsi.
he he
2.6.2005 - 21:42
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny2.6.2005 - 21:42
Dneska sem šel okolo a měl na něco chuť ... ale jak sem tu četl o tom hnilym a žlutym salátu, tak sem si to rozmyslel :-)
BooYA
2.6.2005 - 18:50
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny2.6.2005 - 18:50
Nechápu proč se ten kus seschlýho kuřete v housce nazývá Ham-burger. Pravej hamburger je snad z mletýho hovězího ne?
Ovšem nejvíc mě dostávaj ty jejich kuřecí stehýnka - prý dle originálního receptu ( viděl bych to na grilovací koření ARO + sůl ). Předpokládám, že je ten originální recept hrozně tajnej, bezpečně uloženej a přísně střeženej někde v sejfu hned vedle receptu na Coca colu.
Ovšem nejvíc mě dostávaj ty jejich kuřecí stehýnka - prý dle originálního receptu ( viděl bych to na grilovací koření ARO + sůl ). Předpokládám, že je ten originální recept hrozně tajnej, bezpečně uloženej a přísně střeženej někde v sejfu hned vedle receptu na Coca colu.
Fantomas
2.6.2005 - 15:29
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Ble2.6.2005 - 15:29
Majitel jsem já, Vole. Tak nezlob, nebo si pro tebe přijdu. Fantomas
Ble
2.6.2005 - 14:47
Anonymní uživatel
Hlavně pro: MmAa2.6.2005 - 14:47
Ty seš majitel, nebo jenom zaměstnanec? A nebo si nikdy nic normálního nejedl.
MmAa
2.6.2005 - 13:31
Anonymní uživatel
Hlavně pro: anonym2.6.2005 - 13:31
Už i já jsem se konečně dostal, jak se říká na kus žvance. Tedy jak píšete z předchozích příspěvků, Já osobně si nemohu stěžovat!
Je to opravdu bašta!!!
Příjemná obsluha, jídla co hrdlo ráčí a super ceny!
Škoda jen, že dojíždím do Prahy a tak si život zpestřím svačinkou jen občas!!! DOPORUČUJI !!!
Pokud zajdete, vezměte i své známé.
Je to opravdu bašta!!!
Příjemná obsluha, jídla co hrdlo ráčí a super ceny!
Škoda jen, že dojíždím do Prahy a tak si život zpestřím svačinkou jen občas!!! DOPORUČUJI !!!
Pokud zajdete, vezměte i své známé.
anonym
2.6.2005 - 12:04
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Nedávej si...2.6.2005 - 12:04
Co to plácáš za hovodiny - proč by město mělo platit za licence. Město pronajalo prostor společnosti Dejsi, oni zaplatili rekontruci a realizovali svůj záměr. Takže, město je rádo, že má investora. Jinak souhlasím s Janou, že tam lidí chodí.
Jana
2.6.2005 - 11:58
Anonymní uživatel
Hlavně pro: všechny2.6.2005 - 11:58
No vážení, nevím co si mám o této debatě myslet. Vy tady všichny prorokujete jejich konce, ale já chodím denně okolo a ani mají dost zákazníků a to už mají otevřeno dýl než měsíc.
Nedávej si...
2.6.2005 - 11:06
Anonymní uživatel
Hlavně pro: anonym2.6.2005 - 11:06
Je fakt, že kdyby v tom městským stavení pronajmuli prostory MC nebo KfC tak by město muselo platit ještě jim.
Kolotoč
2.6.2005 - 11:04
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Puf2.6.2005 - 11:04
Souhlasím s tebou ,dal jsem si burgra byl fakt dobrej,nemůžu říst nic špatnýho,až na tu housku
(byla taková moc moučná)bylo to fakt dobrý - jedl jsem už MHOHEM horší.
Ale pokud se mě někdo zeptá jestli si ho dám znova tak řeknu NE - a proč ? CENA ! To je myslím hlavní problém DEJSI - s těmito cenami prostě v takhle malém městečku nejsou konkurenceschopní (doufám že jsem to slovo nějak nesprasil :-) ). Raději si půjdu dát dva párky v rohlíku za dvacku do bufíku v ulici kde je počítačový obchůdek - nechci nikoho jmenovat - nebudu tady nikomu dělat skrytou reklamu,než abych si dal znovu DEJSI hamburgera.
Tak to prostě je a s těmi zbytky z hospody bych byl bez důkazů opatrný - dneska je moderní se soudit kvůli mnohem menším pomluvám,viz Helča Vondráčková :-).
(byla taková moc moučná)bylo to fakt dobrý - jedl jsem už MHOHEM horší.
Ale pokud se mě někdo zeptá jestli si ho dám znova tak řeknu NE - a proč ? CENA ! To je myslím hlavní problém DEJSI - s těmito cenami prostě v takhle malém městečku nejsou konkurenceschopní (doufám že jsem to slovo nějak nesprasil :-) ). Raději si půjdu dát dva párky v rohlíku za dvacku do bufíku v ulici kde je počítačový obchůdek - nechci nikoho jmenovat - nebudu tady nikomu dělat skrytou reklamu,než abych si dal znovu DEJSI hamburgera.
Tak to prostě je a s těmi zbytky z hospody bych byl bez důkazů opatrný - dneska je moderní se soudit kvůli mnohem menším pomluvám,viz Helča Vondráčková :-).
anonym
1.6.2005 - 15:39
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Pepa1.6.2005 - 15:39
...pravda je, ze si kazdy muze se svejma prachama delat co chce, tedy je i pohrbit ve dejsi...kazdopadne to urcite neni levna zalezitost, zejmena v objektu mesta...
Puf
1.6.2005 - 15:37
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pepa1.6.2005 - 15:37
Já byl minulý týden na hambáči a mile mě překvapil opravdu velkej burgr ve kterém bylo kuřecí maso. Jsem rád, že mají burgr s kuřecím než jako jinde neidentifikovatelné mleté maso nebo karboš. Líbí se mi i jejich obaly což ve Slaném ještě nikdo neřešil. Myslím, že oni do toho přijdou.
Pepa
1.6.2005 - 14:09
Anonymní uživatel
Hlavně pro: vedeni1.6.2005 - 14:09
Zdravim vsechny co dejsi nenadchlo myslim si ze spoustu věci je tu prehnanejch treba ze se tam zpracovavaj zblytky z hotelu praha na prazske je tam jedina chyba a to je managment je velmi neskuseny a nedovede si poradit na to ze je vedouci restaurace cizinec a mysli si ze je specialista na jidlo tak predvedl lidem co si ho najali jak utopit balik penez ale ledova trist je fakt super
anonym
1.6.2005 - 14:01
Anonymní uživatel
Hlavně pro: luk1.6.2005 - 14:01
Souhlasím že ze zbytků z guláše těžko udělaš giros nebo hambáče a jak znám Vildu tak todle slyšet tak se autorovi projde po obličeji.
JJ
1.6.2005 - 13:56
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny1.6.2005 - 13:56
Dyť takové občertvení je do nebe volající !!!!!