Nová restaurace Zimák - jak se Vám líbí?
Anonym
27.7.2010 - 12:52
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny27.7.2010 - 12:52
Souhlasím páské záchody jsou čisté ale senzory světla a splachování jsou nedořešené :-) Jinak pěkná restaurace čistá a útulná.Uvidíme jak to půjde dál a pak opravdu můžeme hodnotit
J.P.
24.7.2010 - 23:46
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny24.7.2010 - 23:46
ty pansky zachody jsou pekne ve dreve, akorat cloveku po trech pivech vzdycky zhasne svetlo v tu nejlepsi dobu. Vrteni, kopy dozadu nebo ruce nad hlavou vedou jen k rozsviceni vedlejsi mistnosti nebo splachnuti sousedniho pisoaru. Ale clovek se aspon pobavi :o) budu se muset naucit mirit na dalku pres celou mistnost, abych stal primo pod sensorem a videl kam ...... 8-)
Anonym
24.7.2010 - 13:40
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym24.7.2010 - 13:40
Zimák začíná, takže trochu zmatků tu je, ale jak říkám, počkejme tak do půli roka do roka a pak hodnoťme.
Ale držím jim palce.
Ale držím jim palce.
Anonym
23.7.2010 - 20:26
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym23.7.2010 - 20:26
Tam jsem ale našel staré fotky restaurace.
Anonym
23.7.2010 - 10:22
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym23.7.2010 - 10:22
Zná někdo nějaké tel. spojení na Zimák, případně nějaké stránky zda jsou již vyhotoveny?
Anonym
20.7.2010 - 16:56
Anonymní uživatel
Hlavně pro: obsluhu20.7.2010 - 16:56
a co her fogl,chodi jeste chlastat zadara jako u cudy ?
Slaňák jak poleno
18.7.2010 - 18:20
Anonymní uživatel
Hlavně pro: všechny18.7.2010 - 18:20
Líbí se mi to tam, pivo mi chutilo, stylizace jídelního lístku mě z míry nikterak nevyvedla.
Jak již dávno řečeno: "Lidé jsou různé..." :-)))
Jak již dávno řečeno: "Lidé jsou různé..." :-)))
Anonym
18.7.2010 - 00:29
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym18.7.2010 - 00:29
Tento způsob prezentace odpovídá tomu, že je zde o tom téma DF a další se mohou vyjádřit. Pravda je , že jsem v zahraničí něco restaurací pochodil, takže srovnání mám.
Anonym
17.7.2010 - 22:43
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym15:2517.7.2010 - 22:43
No, jestli jste takový odborník, jakým se tu stavíte, bylo by asi férovější říci to přímo provozovatelům do očí a ne tu na nás dělat ramena tímto způsobem. Můžete mít třeba i v něčem pravdu, ale tento způsob presentace názoru se mi zdá poněkud nešťasným.
Anonym
17.7.2010 - 15:25
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.7.2010 - 15:25
Vyzkoušel jsem už víckrát a konstatuji toto:
zdařilá rekonstrukce, kombinace dřeva a kamene moc pěkná, některé prvky jsou na úkor funkčnosti, zejména ten obrovitý stůl z půlkmenů, ten patří spíš na salaš, nebo do Pece pod Sněžkou, ale dobrý, já to neplatil, za zmínku stojí velmi povedené malby - zejména ta s hokejovou tématikou, kde měl známý slánský autor za vzor Pragovku 60. let
*vynikající pivo a to jak 12P, tak 10G a pokud se tohle ještě by mělo vylepšit tankem, tak klobouk dolů
*vyzkoušené jídlo bylo celkem O.K.
klasicky vyníkající espreso
Samostatnou kapitolou je však jídelní lístek.
Po obsahové stránce, tedy samotné nabídce, zde najdete zajímavé tituly, které jsem už dlouho neviděl a chválím, když česká, tak škubánky, knedlíky s vajíčkem, to je ta historická zapomenutá klasika. ( pozn. nevím samozřejmě, zda nejsou škubánky Made in Nowako, nezkoušel jsem)
Provozovatelé zachytil současný trend, takže najdete pečené koleno, žebírka, kachnu, nelze nic namítat, je toho tam však zbytečně moc.
Co je však na tom jídeláku strašné, je jeho grafika a forma, jakou jsou jídla nabízena.
Mně se nechce věřit, že to je od těch samých schopných lidí z Hemerkáče.
Když si přečtu, že v hovězím mají jen "flákoty" ( jo, tak tam stojí), tak už nestojím dopředu za nic.
Jestli si provozovatelé vzali vzor v tom přiblblym divadle v Dětěnicích , kde na vás řvou, abyste žrali a nevotravovali, a používají ne zcela spisovné výrazivo, tak to šlápli vedle. To může fungovat jenom jednou a jako show.
Používání takových těch familierností jako“ masíčko“ , nebo nic neříkající zpodobněnin bůhvíčeho jako něčí „ucho“ je už vyslovená pitomost, to není ani staročeský a ani název z gastronomie.
Flákota možná patří do středověku, a ani tím si nejsem jist, nelze soudit podle jedné gastroshow.
Když si objednávám zejména u hovězího, tak chci vědět ODKUD to maso je, je to nízkej roštěnec, nebo je to maso ze svalu – rumpsteak, nebo je to biftek, eventuelně zda máte maso masnejch plemen typu Charolais. Tam vím, proč si doplatim a proč to nebude flákota.
KDYŽ už vrazíte takový miliony do takhle vyvedený rekonstrukce, n e k u r v ě t e t o proboha, takovýmhle amaterskými chybami , nějakou pochybnou lidovostí, už jste dokázali, že to umíte, tak s tím něco udělejte.
Staročeský neznamená pro blbce, nebo primitivy, kteří se nevyznají v mase, bylo tomu právě naopak.
Opravdu jsem nepochopil smysl používat pro špagety název špagáty, nebo co to tam máte, co vlastně chcete nabízet, lidovej humor, nebo slušný jídlo? Čemu tohle slouží?
zdařilá rekonstrukce, kombinace dřeva a kamene moc pěkná, některé prvky jsou na úkor funkčnosti, zejména ten obrovitý stůl z půlkmenů, ten patří spíš na salaš, nebo do Pece pod Sněžkou, ale dobrý, já to neplatil, za zmínku stojí velmi povedené malby - zejména ta s hokejovou tématikou, kde měl známý slánský autor za vzor Pragovku 60. let
*vynikající pivo a to jak 12P, tak 10G a pokud se tohle ještě by mělo vylepšit tankem, tak klobouk dolů
*vyzkoušené jídlo bylo celkem O.K.
klasicky vyníkající espreso
Samostatnou kapitolou je však jídelní lístek.
Po obsahové stránce, tedy samotné nabídce, zde najdete zajímavé tituly, které jsem už dlouho neviděl a chválím, když česká, tak škubánky, knedlíky s vajíčkem, to je ta historická zapomenutá klasika. ( pozn. nevím samozřejmě, zda nejsou škubánky Made in Nowako, nezkoušel jsem)
Provozovatelé zachytil současný trend, takže najdete pečené koleno, žebírka, kachnu, nelze nic namítat, je toho tam však zbytečně moc.
Co je však na tom jídeláku strašné, je jeho grafika a forma, jakou jsou jídla nabízena.
Mně se nechce věřit, že to je od těch samých schopných lidí z Hemerkáče.
Když si přečtu, že v hovězím mají jen "flákoty" ( jo, tak tam stojí), tak už nestojím dopředu za nic.
Jestli si provozovatelé vzali vzor v tom přiblblym divadle v Dětěnicích , kde na vás řvou, abyste žrali a nevotravovali, a používají ne zcela spisovné výrazivo, tak to šlápli vedle. To může fungovat jenom jednou a jako show.
Používání takových těch familierností jako“ masíčko“ , nebo nic neříkající zpodobněnin bůhvíčeho jako něčí „ucho“ je už vyslovená pitomost, to není ani staročeský a ani název z gastronomie.
Flákota možná patří do středověku, a ani tím si nejsem jist, nelze soudit podle jedné gastroshow.
Když si objednávám zejména u hovězího, tak chci vědět ODKUD to maso je, je to nízkej roštěnec, nebo je to maso ze svalu – rumpsteak, nebo je to biftek, eventuelně zda máte maso masnejch plemen typu Charolais. Tam vím, proč si doplatim a proč to nebude flákota.
KDYŽ už vrazíte takový miliony do takhle vyvedený rekonstrukce, n e k u r v ě t e t o proboha, takovýmhle amaterskými chybami , nějakou pochybnou lidovostí, už jste dokázali, že to umíte, tak s tím něco udělejte.
Staročeský neznamená pro blbce, nebo primitivy, kteří se nevyznají v mase, bylo tomu právě naopak.
Opravdu jsem nepochopil smysl používat pro špagety název špagáty, nebo co to tam máte, co vlastně chcete nabízet, lidovej humor, nebo slušný jídlo? Čemu tohle slouží?
Anonym
16.7.2010 - 17:10
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym16.7.2010 - 17:10
Zádný pajzl opravdu krásná restaurace,velice zdařilá rekonstrukce,chválíme kluky i firmu která to tak krásně předělala
Anonym
15.7.2010 - 16:34
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny15.7.2010 - 16:34
Jsou nějaké www starány? fotky? jídelníček?
Není to zase jen pajzl kam se chodí na pivo?
Není to zase jen pajzl kam se chodí na pivo?
Anonym
15.7.2010 - 10:19
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny15.7.2010 - 10:19
Zdařilá a nákladná rekonstrukce, dřevo voní již při vstupu do restaurace. Stejně jako do pizzerie Ristorante ve Slaném, i sem se budu vždy ráda vracet na dobré jídlo a příjemné posezení.
Držím palce Radku a samozřejmě spol.
Držím palce Radku a samozřejmě spol.
Anonym
13.7.2010 - 08:38
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Anonym13.7.2010 - 08:38
Odpovídám na některé dotazy, je to kuřácká restaurace, čepují Gambrinus a Plzeň , vybavení dřevěné stoly obložení ve dřevě a kamene, všude dost míst, odhaduji na cc 80-100, jídlo dobré příklad za 149,- Kč 1 - 1,5 kg kolena pečené, jen se rozebíralo, ceny jsou zavádějící asi za měsíc asi zdraží, takže kdo zaváhá už nestihne laciný posezení.
Můj první dojem, pěkná restaurace a držím jim palce.
Můj první dojem, pěkná restaurace a držím jim palce.
Robin
Počet příspěvků: 596
Hlavně pro: All
12.7.2010 - 18:30
Počet příspěvků: 596
Hlavně pro: All
12.7.2010 - 18:30
Je tam nekuřácké prostředí nebo se tam kouří? Hledám restauraci, kde se slušně vaří a současně se tam nekouří.