Obsah >> Kultura, volný čas a sport >> Hospody, restaurace, vinarny...aneb vsechno o pivu.. :-)
Hospody, restaurace, vinarny...aneb vsechno o pivu.. :-)
Pivař
2.3.2005 - 08:47
Anonymní uživatel
Hlavně pro: bigmouse2.3.2005 - 08:47
Jó, jó Ungelt to bejvávali časy. Myslím si, že lidé si až moc rychle zvykli na nakyslé vodičky typu Krušovic nebo G, a skutečné pivo s řízem a pivní chutí je pro ně moc silné.
bigmouse
1.3.2005 - 20:24
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny1.3.2005 - 20:24
No jo, ale se skutečnýma hospodama nemaj Starý dobrý časy ani Hejtmaňák nic společnýho
Starý dobrý časy jsou většinou pro napomádovance a princezničky ke kávě. Pivo se tam pít nedá...
Hejtmanskej dvůr je divnej a těžko tam bude chodit někdo na pivo, ale Plzeň je tam vynikající. V Ungeltu bejvala dobrá Plzeň...
Starý dobrý časy jsou většinou pro napomádovance a princezničky ke kávě. Pivo se tam pít nedá...
Hejtmanskej dvůr je divnej a těžko tam bude chodit někdo na pivo, ale Plzeň je tam vynikající. V Ungeltu bejvala dobrá Plzeň...
oponentky
1.3.2005 - 15:27
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pomlouvače SDC1.3.2005 - 15:27
Nevím co všichni máte proti Starým dobrým časům,jídlo nám tam chutná a mají skvělý výběr kávy.
Jedna servírka je opravdu zabržděná, ale kde tomu tak není.Je tam dobrá klimatizace a nesmrdíme na dálku kouřem.V Hejtmanském dvoře je obsluha otřesná. Takové jednání co má jejich personál jsme nikde neviděli např. nám tvrdí, že nemají brčko a ani lžičku na zamíchání nápoje, který se nepromíchal, protože ho špatně nalili!!!
Jedna servírka je opravdu zabržděná, ale kde tomu tak není.Je tam dobrá klimatizace a nesmrdíme na dálku kouřem.V Hejtmanském dvoře je obsluha otřesná. Takové jednání co má jejich personál jsme nikde neviděli např. nám tvrdí, že nemají brčko a ani lžičku na zamíchání nápoje, který se nepromíchal, protože ho špatně nalili!!!
bigmouse
25.2.2005 - 16:15
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny25.2.2005 - 16:15
Nejlepší pivko je u Jožky, u Rybiček a na Hamburku O Starých dobrých časech ani nemá cenu psát, to jsou ve Slaným opravdu jiný hospody, který stojej za to
Louny tady už těžko bude někdo točit, lidi jsou zvyklí na Krušovice, který jsou ale hodně divný od změny majitele pivovaru před několika lety, a na Plzeň
Louny tady už těžko bude někdo točit, lidi jsou zvyklí na Krušovice, který jsou ale hodně divný od změny majitele pivovaru před několika lety, a na Plzeň
JOE
25.2.2005 - 12:26
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Zaphod_Beeblebrox25.2.2005 - 12:26
Až do dnes jsem si myslel že největší blázen jsem já :-)
GAGARIN
8.2.2005 - 22:53
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny8.2.2005 - 22:53
KDYŽ NA PIVKO TAK NA HAMBURK !!! PILZNER JE FAKT
DOBREJ A HLAVNE OBSLUHA JE V POHODE.HLAVNE PETR A DAN
DOBREJ A HLAVNE OBSLUHA JE V POHODE.HLAVNE PETR A DAN
Pipi
8.2.2005 - 18:20
Anonymní uživatel
Hlavně pro: BASUD8.2.2005 - 18:20
Jojo,prý jen majitel.Prý tam byly hrozné nájmy.
BASUD
8.2.2005 - 18:07
Anonymní uživatel
Hlavně pro: all8.2.2005 - 18:07
Možná se to tu už řešilo,ale chci se zeptat: Proč se restarurace Staré dobré časy nyní jmenuje Restaurace č.p. 89?????
Snad změna majitele??? Personál je stejný.
Snad změna majitele??? Personál je stejný.
Pipi
8.2.2005 - 17:48
Anonymní uživatel
Hlavně pro: kikina8.2.2005 - 17:48
Já osobně chodim do martiňáku,jím tam docela často a vždy jsem si jista,že jim to,co jsem si objednala a obsluha,až na tu hnědovlasou je tam úplně SUPER.
kikina
27.1.2005 - 15:59
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Třetí27.1.2005 - 15:59
proboha,to si jako myslíte,že je to jediná hospoda,kde Vám daj to máso,co zrovna mají?To v Kantráči,tam se zeptáte,jestli mají pravou svíčkovou na bifťoura a přinesou hužvu ze zadního,kuřecí maso bejvá často krůtí atp.Je to hnus,ale podle mě je málo hospod,kde si o pravost a vhodnost masika nemusíte dělat starosti.
Pavel 2
27.1.2005 - 10:01
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Pavel27.1.2005 - 10:01
Tatarák už tam dělají vynikající.Asi vyměnili kuchaře a dodavatele masa. Ale horší obsluhu jsem snad nikde nezažil tak si bohužel musím ten tatarák odpustit.Nepříjemné a hlučné obsluze zdar.Tu blondýnu bych poslal do kuchyně mýt nádobí.
Pavel
27.1.2005 - 09:45
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Zaphod Beeblebrox27.1.2005 - 09:45
tatará je prý opravdu hroznej,ale za to tam prý mají supr specialitu pana pronajímatele maďarský gulášek.....
Pivař
27.1.2005 - 09:23
Anonymní uživatel
Hlavně pro: anonym27.1.2005 - 09:23
Podle mě si všude dáváš !G!, nebo Dr. Oetkra z Krušovic. Jestli jsi slaňák tak určitě víš, že Lounský ležák patří k tomuto městu stejně jako pásek ke kalhotám.
Turista
27.1.2005 - 09:19
Anonymní uživatel
Hlavně pro: huk27.1.2005 - 09:19
Neznal jsem 89 tak nemohu posoudit :-( ale ta obsluha je fakt hnus :-(((
Pivař
27.1.2005 - 09:11
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Znalec27.1.2005 - 09:11
Tak to musím opravdu uznat, že jsi skutečný fanšmekr přes pivo. Tak na zdraví!
Zaphod_Beeblebrox
27.1.2005 - 09:06
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny27.1.2005 - 09:06
Je zvláštní, a nikdo netuší, jakou důležitost tomuto faktu vlastně připisovat, že přibližně pětaosmdesát procent známých světů v Galaxii, ať primitivních či vysoce vyvinutých, vynalezlo drink zvaný džynnan tonnyx, případně gee-N-N-T-N-ix, jinond-o-nicks, džinendtoniks, nebo kteroukoliv z tisíce variací na dané fonetické téma. Drink ovšem není vždycky stejný - prakticky jde o rozsáhlou škálu nápojů od sivolvského “činanto/mnigs”, což je v podstatě obyčejná voda, která se podává ohřátá o maličko víc než na pokojovou teplotu, až po gagrakacký “tzjin-anthony-ks”, schopný zabít krávu na sto kroků. Kromě stejně znějícího jména však mají jedno společné. Byly vynalezeny a pojmenovány dříve než dotyčné světy navázaly kontakt s jinými civilizacemi.
Jaký závěr vyvodit? Naprosto izolovaný fakt trčí mimo všechny souvislosti. Řečeno terminologií strukturální lingvistiky, je prostě mimo křivku grafu. Staří strukturální lingvisté se pravidelně rozvzteklí, když o tom mladí strukturální lingvisté začnou. Mladí strukturální lingvisté, plni nadšení, ponocují do pozdních hodin a domnívají se, že jsou blízko něčemu hlubokému a významnému. Až se z nich nakonec předčasně stanou staří strukturální lingvisté, co se vždycky rozvzteklí na ty mladé. Strukturální lingvistika je totiž strašlivě rozhádaný, a hluboce nešťastný obor, takže většina těch, kteří ji provozují, často tráví noci utápěním problémů v nápoji zvaném Ouis-giend-zóda.
Jaký závěr vyvodit? Naprosto izolovaný fakt trčí mimo všechny souvislosti. Řečeno terminologií strukturální lingvistiky, je prostě mimo křivku grafu. Staří strukturální lingvisté se pravidelně rozvzteklí, když o tom mladí strukturální lingvisté začnou. Mladí strukturální lingvisté, plni nadšení, ponocují do pozdních hodin a domnívají se, že jsou blízko něčemu hlubokému a významnému. Až se z nich nakonec předčasně stanou staří strukturální lingvisté, co se vždycky rozvzteklí na ty mladé. Strukturální lingvistika je totiž strašlivě rozhádaný, a hluboce nešťastný obor, takže většina těch, kteří ji provozují, často tráví noci utápěním problémů v nápoji zvaném Ouis-giend-zóda.
anonym
27.1.2005 - 08:05
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Pivař27.1.2005 - 08:05
Ziju tady od narozeni a nikam plout nehodlam. Vyprosil bych si, aby jsi me nazyval naplaveninou. Hodne cestuji po republice a tech piv jsem vyzkousel dost. Proto, kdyz nekdo projevil zajem o Lounsky samoser :-), me docela zvedlo zaludek. A jestli je Bakalar vInikajici :-)))), tak to si dam radsi vYnikajici Gambrinus.
Michal
26.1.2005 - 21:09
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny26.1.2005 - 21:09
Ještě jem zapomněl,byl jsem se o víkendu poprvý posadit v restauraci Bocado(hned vedle Ostrova)a ochutnat jejich pizzu.Byl jsem potěšen,těstíčko slabý,obloha chutná,se dvěma nealko nápoji a kávou jsem tam nechal 160,-Kč.Spokojen jsem odfuněl...
Michal
26.1.2005 - 21:05
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Třetí26.1.2005 - 21:05
Tak jste jim ho měl za odměnu nacpat,kam se dalo,jako Mr.Bean...do skleniček,slánek,atd....
;o))...a jsem rád,že vím,kam nemám pro příště chodit.
;o))...a jsem rád,že vím,kam nemám pro příště chodit.
Zaphod_Beeblebrox
26.1.2005 - 20:54
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny26.1.2005 - 20:54
Myslím, že přesně takto by vypadala báseň napsaná po požití onoho bifteku:
Ó fretná chrochtobuznosti..
... Tvé mikturace jsou mi
co zprudlé žvastopunktsery na plzné včele
Škvrrrk, já zapřísahám Tě svými frůnícími kvrdlovrzy.
A krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty
nebo Tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem, tak bacha na to
Ó fretná chrochtobuznosti..
... Tvé mikturace jsou mi
co zprudlé žvastopunktsery na plzné včele
Škvrrrk, já zapřísahám Tě svými frůnícími kvrdlovrzy.
A krákorně zafras mě svými scvrknuvšími patlocaráty
nebo Tě roztrhám na fidloprčičky svým frkodrťákem, tak bacha na to