Obsah >> Kultura, volný čas a sport >> O nejlepší (příjemnou) restauraci
O nejlepší (příjemnou) restauraci
Lenka
18.1.2008 - 18:09
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Chozé18.1.2008 - 18:09
výborná restaurace je Čína dobré a veliké porce a hlavně dobrá obsluha
pivní skaut
18.1.2008 - 14:35
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Chozé18.1.2008 - 14:35
No,některou restauraci cítím dobře ještě doma.
Chozé
18.1.2008 - 14:15
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny18.1.2008 - 14:15
Zde je nové pořadí:1.U Přemysla-26x,2.V Klub-11x,3.Hemerkáč-8x,4.Country-8x,5.Krušovická-7x,6.U Rybiček-7x,7.Hruška-6x,8.Wilson-6x,9.Bocado-6x,10.Martiňák-5x,11.Hradby-4x,12.Union-4x,13.Jožka-4x,14.U Kostela-4x,15.Vinárna HD-3x,16.Hotýlek-3x,17.U číňana-3x,18.Ungelt-2x,19.Hamburk-2x,20.Mexická-1x,21.Hejtmaňák-1x,22.Margharita-1x,23.Na Střelně-1x..........zde jsou výsledky.Hlavně střed tabulky je zajímavý.Nezáleží na tom jak honosnou restauraci máte,ale jak se v té dané restauraci hosté cítí.Tak hlasujte dál a pěkný den přeji.
Jasmina
18.1.2008 - 13:27
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny18.1.2008 - 13:27
čajovna Komendo- Martin Matoušek
klub Čechie
Střelnice
čajovna v Kynského ulici
klub Čechie
Střelnice
čajovna v Kynského ulici
chozé
18.1.2008 - 09:17
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny18.1.2008 - 09:17
přátelé opravdu jsme tu nechtěli rozvíjet diskusi.myšlenka je trochu jiná.myslím že vůči těm co to pochopily je to nefér pokud si chtějí přečít návrhy slánských hostů a dočtou se více méně o "soukromé"diskusi.
Katk@
18.1.2008 - 08:58
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Jirka18.1.2008 - 08:58
Jirko, moc jsi me neuklidnil, protoze zakon o zakazu koureni v restauracich jen tak neprojde a nejenom proto, ze vetsina poslancu je silnych kuraku :-( To se jeste nacekame.
Nevim, jake presne nekuracke mista u Premysla mas namysli, ale my jsme sedeli v salonku (pri vstupu doleva) a ten rozhodne nekuracky nebyl. Nevadi mi smrad z kuchyne, snesu i ten kourovy smrad v prijatelnem mnozstvi, ale mlha husta tak, ze by se dala krajet ve dve odpoledne byla uz trochu moc a proto jsem si nemohla z teto restaurace odnyst zadny kulinarsky zazitek, bohuzel. Timto nikoho neodrazuji, jen pisi sve dojmy, slunce v dusi a plne bricho, papa.
Nevim, jake presne nekuracke mista u Premysla mas namysli, ale my jsme sedeli v salonku (pri vstupu doleva) a ten rozhodne nekuracky nebyl. Nevadi mi smrad z kuchyne, snesu i ten kourovy smrad v prijatelnem mnozstvi, ale mlha husta tak, ze by se dala krajet ve dve odpoledne byla uz trochu moc a proto jsem si nemohla z teto restaurace odnyst zadny kulinarsky zazitek, bohuzel. Timto nikoho neodrazuji, jen pisi sve dojmy, slunce v dusi a plne bricho, papa.
Jirka
18.1.2008 - 08:25
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Katk@18.1.2008 - 08:25
Dobrý den Katko,musím reagovat na problém se zakouřenými prostory v restauracích.Tento Problém je celoplošný, uklidním tě je jen otázkou času než výjde zákon o zákazu kouření v restauračních zařízení v ČR.Bezmala všude v Evropě to už v realu funguje.Než tento den nastane, NEJEN (U Přemysla k dispozici 20.nekuřáckých.míst), ale i v jiných Slánských provozovnách mají nekuřácký salonek.Můžeš této možnosti využít nejen ty, ale i spousta jiných hostů.Osobně také nemám rád pokud u večeře nebo oběda sedím v zakouřeném prostředí.Proto se neostýchám využít nekuřáckých prostor, pokud to samozřejmě podmínky dovolí.(pořád je dostatek provozoven které tuto realitu neřeší).ZATÍM......
chozé
17.1.2008 - 23:12
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Katk@17.1.2008 - 23:12
jste první(oficiálně),které toto fórum inspirovalo k návštěvě té dané restaurace.založením tohoto fóra byla právě tato myšlenka inspirovat hosta k návštěvě jakékoliv restaurace v naší nabídce.děkuji za všechny restaurace
chozé
17.1.2008 - 23:08
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.1.2008 - 23:08
drazí přátelé,zdali to tak můžu napsat.nastala doba i když jsem to chtěl realizovat až později přistoupit k jedné věci pro udržení titulku tohoto fóra.jak se říká,krásně jsme tu všichni přispívali svými tipy na dobré restaurace či hospůdky jak poslušné ovečky,kdy ve většině případů ač to nebyl záměr!jste udávali tři podniky,které se vám líbí.myslím že v rámci objektivity velice dobrý nápad.a teď k tomu co bych chtěl říct.čas od času navštívím níže jednu uvedenou restauraci,kterou zhodnotím po stránce gastronomické tak i co se prostředí týká a personálem konče.o tyto poznatky se s vámi podělím a myslím ať je toto fórum anonymní,budu doufat že ti co sem přispívali budou věřit že je to vše zhodnoceno podle pravdy.
a závěrem,jak vidíme občas debaty v jiných tématech,kde se lidé urážejí,pokud jeden vyčnívá už je to debil atd.tak ke své osobě uvedu jen to že hodnocení bude probíhat podle daných kritérií(jsou na to jasná pravidla)i podle osobního pocitu,kde žádná restaurace nebude haněna,ale spíše po přečtení mé recenze si host bude více všímat dění ve "své "restauraci,protože pro některé z nás je to druhý domov.přátelé pojďme ukázat že i tady na diskusi se na sebe dokážeme těšit co nového se tady objeví a né jen čekat koho můžu natřít.děkuji...a propó zítra uvedu nové stavy a tabulku.dobrou noc
a závěrem,jak vidíme občas debaty v jiných tématech,kde se lidé urážejí,pokud jeden vyčnívá už je to debil atd.tak ke své osobě uvedu jen to že hodnocení bude probíhat podle daných kritérií(jsou na to jasná pravidla)i podle osobního pocitu,kde žádná restaurace nebude haněna,ale spíše po přečtení mé recenze si host bude více všímat dění ve "své "restauraci,protože pro některé z nás je to druhý domov.přátelé pojďme ukázat že i tady na diskusi se na sebe dokážeme těšit co nového se tady objeví a né jen čekat koho můžu natřít.děkuji...a propó zítra uvedu nové stavy a tabulku.dobrou noc
HT
17.1.2008 - 17:07
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Katk@17.1.2008 - 17:07
Nechci tady rozvíjet diskuzi, ale udivuje mě, že si u Přemysla stěžuješ na smradlavo a zakouříno a na druhé místo dáš Wilson, kde je strašně cítit smrádek z kuchyně a zakouřeno je tam taky dost....nechci nijak útočit, jen mě to vážně překvapilo
Katk@
17.1.2008 - 16:36
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.1.2008 - 16:36
Chtela jsem jen reagovat na tema Premysl, ikdyz si to asi zakladatel tohoto fora nepreje, ale nedami to... Na zaklade tolika kladnych referenci, ktere jsou na tomto foru jsme tam zasli a chtela bych jen upozornit dalsi, kteri tam planuji zajit a zkusit to, ze tam bylo strasne zakourino a smradlavo ... no byla to sila, spis nez restauraci bych to pasovala na hospodu, tak abyste nebyli take zklamani.
Muj zebricek je: Hruska, Wilson, Hemerkac.
Muj zebricek je: Hruska, Wilson, Hemerkac.
Mates
17.1.2008 - 16:32
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.1.2008 - 16:32
Nehadejte se.
1-Mlikarna
2-Herna u Cinanu
3-Klub 333
1-Mlikarna
2-Herna u Cinanu
3-Klub 333
Artep
17.1.2008 - 16:24
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Jirka17.1.2008 - 16:24
Milý Jiří,
děkuji Ti za obsáhlé vysvětlení o uchovávání potravin v restauraci u Přemysla.Nebudu a ani nechci vyvracet tvou tézi. I ta tvá může být pravdivá. Ostatně svědčí o tom fakt, že většina hlasujících na tomto fóru umisťuje restauraci u Přemysla na první příčky v hodnocení nejlepších restaurací, nakonec i moji kamarádi a známí jsou většinou s jídlem moc spokojeni. Vyjádřila jsem jen svůj názor na pokrm, který jsem si objednala a nesnaž se mi ho vyvracet, nebo jsi snad se mnou stoloval a okusil jsi lahodné sousto ,, staršího tataráku" ???? A co se týká mé práce, tu se snažím vykonávat vždy dle mého nejlepšího vědomí a svědomí, ale i mistr tesař se někdy utne ....., ale to na jiném fóru......
děkuji Ti za obsáhlé vysvětlení o uchovávání potravin v restauraci u Přemysla.Nebudu a ani nechci vyvracet tvou tézi. I ta tvá může být pravdivá. Ostatně svědčí o tom fakt, že většina hlasujících na tomto fóru umisťuje restauraci u Přemysla na první příčky v hodnocení nejlepších restaurací, nakonec i moji kamarádi a známí jsou většinou s jídlem moc spokojeni. Vyjádřila jsem jen svůj názor na pokrm, který jsem si objednala a nesnaž se mi ho vyvracet, nebo jsi snad se mnou stoloval a okusil jsi lahodné sousto ,, staršího tataráku" ???? A co se týká mé práce, tu se snažím vykonávat vždy dle mého nejlepšího vědomí a svědomí, ale i mistr tesař se někdy utne ....., ale to na jiném fóru......
stravnik
17.1.2008 - 16:04
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.1.2008 - 16:04
u premysla skvele porce a super ceny za takovou vysokou kvalitu!!!!
karel
17.1.2008 - 15:42
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny17.1.2008 - 15:42
obědy na Hotýlku-velké porce a výběr z hotovek
Jirka
17.1.2008 - 12:12
Anonymní uživatel
Hlavně pro: artep17.1.2008 - 12:12
Drahý Artepe, suroviny které používájí U Přemysla jsou zaručeně čerstvé.Používají jednu z nejlepších možnstí pro uchování čerstvosti potravin.Tzv vakuování.Maso, i zelenina si uchovají vůni a barvu bez možnosti vzduchu vydrží každá surovina déle čerstvá.Tataráka dělají na obědnávku proto je vyloučené aby jsi jedla oschlé okoralé maso. Nicméně každá kritika je svým zbůsobem krokem kupředu.Nejde se obracet na samé pozitivní reakce.Na svůj názor máš bezesporu plné právo, bohužel logicky zcela nepřijatelné,spíše nesmyslné.Věřím, že se pořád najdou restaurace,kterým záleží na finální podobě a kvalitě čerstvosti pokrmu.Zkrátka odvézt dobrou práci.Dá se o tobě říci to samé???? samozřejmě nejen v profesnim ale i soukromém životě???
Damián
16.1.2008 - 20:06
Anonymní uživatel
Hlavně pro: xy16.1.2008 - 20:06
U kostela
Klub Čechie
čajovna Letící slunečnice
Klub Čechie
čajovna Letící slunečnice