O nejlepší (příjemnou) restauraci
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: Všechny
19.9.2011 - 16:23
Neznáte prosím nějaké AKTUÁLNÍ číslo do Krušovické restaurace v Grandu?? Objednávali jsme si tam kdysi tatarák na voucher a dnes není žádné tel. číslo ani z internetu dostupné a nebo je zrušené.. :( díky V.
člověk
Počet příspěvků: 46
Hlavně pro: všechny
29.8.2011 - 08:39
Zimní stadion - opět jsem, po dlouhé době, zavítal do restaurace na Zimním stadionu, na doporučení kamaráda, že prý si tam minulý týden moc pochutnal....a světe div se, měl pravdu!!!!! OPĚT se na Zimáku DOBŘE VAŘÍ !!!!!!!!! Ba, co dím, dá se říci i VELMI DOBŘE !!!! Asi to bude v kuchaři, prý je tam nějaký co dřív vařil v Hemerkáči, doufám že tam vydrží co nejdýl, že si ho budou majitelé hýčkat, jinak zajdou na oubytě !!!!
Naposledy upraveno 29.08.2011 - 08:40
Sleeper
Počet příspěvků: 58
Hlavně pro: Veronika
6.8.2011 - 23:07
piškot dne 29.6.2011 v 14:14 napsal(a):
a co na hradbách ta pizzerie už jste někdo vyskoušel
Veronika dne 1.8.2011 v 19:08 napsal(a):
Tak pizzerii na Hradbách jsme vyzkoušeli, pizza dobrá, je tam pizzař, který tam byl dříve, když ještě prosperovala.. Ceny už tak slavné nejsou.. Pizza za 140Kč + 10 Kč krabice, to je na Slaný trochu moc ne? Kdyby byla super skvělá a obrovská, ok beru, ale obložení normální, někdy scvrknuté doprostřed, okraje prázdné, těsto sem tam připálené. Dáváme si pizzu na Václaváku za 99 Kč polední menu a máme k tomu i pití, na Kladně je Turbopizza, která rozváží za 20Kč a všechny pizzy v jakýkoliv čas jsou za 99Kč.. Tu doporučuji, protože ta se vzhledem k ceně i výbornosti fakt vyplatí, cca 40cm :D
Nevím, manželka si pizzu nemohla vynachválit. Já byl s lososem také spokojen, byť tam na můj vkus bylo dost zeleniny, takže příště zkusím něco jiného. Prostředí se lehce změnilo (za dob Asiatů jsem tam nebyl nikdy, porovnávám s "původní pizzerkou"), ale je pořád velmi příjemné. Obsluhu hodnotit nebudu, neb se o nás starala moje kamarádka :o) V restauraci platíte i za prostředí, víte? Ceny jsou ještě slušné... Vy si dávejte pizzu na Václaváku, já budu chodit sem :o)
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: piškot
1.8.2011 - 19:08
piškot dne 29.6.2011 v 14:14 napsal(a):
a co na hradbách ta pizzerie už jste někdo vyskoušel
Tak pizzerii na Hradbách jsme vyzkoušeli, pizza dobrá, je tam pizzař, který tam byl dříve, když ještě prosperovala.. Ceny už tak slavné nejsou.. Pizza za 140Kč + 10 Kč krabice, to je na Slaný trochu moc ne? Kdyby byla super skvělá a obrovská, ok beru, ale obložení normální, někdy scvrknuté doprostřed, okraje prázdné, těsto sem tam připálené. Dáváme si pizzu na Václaváku za 99 Kč polední menu a máme k tomu i pití, na Kladně je Turbopizza, která rozváží za 20Kč a všechny pizzy v jakýkoliv čas jsou za 99Kč.. Tu doporučuji, protože ta se vzhledem k ceně i výbornosti fakt vyplatí, cca 40cm :D
piškot
mama
Počet příspěvků: 1
Hlavně pro:
Všechny
29.6.2011 - 14:14
a co na hradbách ta pizzerie už jste někdo vyskoušel
Anonym
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
Nobody
10.6.2011 - 14:43
jitus dne 9.6.2011 v 18:00 napsal(a):
nevíte někdo prosím co se děje s čínskou restaurací pod divadlem byli jsme tm tak spokojeni ale nyni tak už kolik měsícu je tam napsáno z provozních duvodu zavřeno
Nobody dne 10.6.2011 v 09:33 napsal(a):
Bankrot a exekuční řízení
Naposledy upraveno 10.06.2011 - 17:12
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: jitus
10.6.2011 - 09:33
jitus dne 9.6.2011 v 18:00 napsal(a):
nevíte někdo prosím co se děje s čínskou restaurací pod divadlem byli jsme tm tak spokojeni ale nyni tak už kolik měsícu je tam napsáno z provozních duvodu zavřeno
Bankrot a exekuční řízení
jitus
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: Všechny
9.6.2011 - 18:00
nevíte někdo prosím co se děje s čínskou restaurací pod divadlem byli jsme tm tak spokojeni ale nyni tak už kolik měsícu je tam napsáno z provozních duvodu zavřeno
sb
Počet příspěvků: 3
Hlavně pro: pořádněsihovyhoň
9.6.2011 - 10:04
ne, proč? něčemu nerozumíš?
sb
Počet příspěvků: 3
Hlavně pro: Kulíšek
7.6.2011 - 14:46
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
dne 4.4.2011 v 09:13 napsal(a):
Na co vegetariánské jídlo ? To snad není normální ? To jste si spletla asi lokál, lesní ženo. To musíte do nějakého feťáckého brlohu, kde se bubnuje do bubínku, plouží se tam batikované zkouřené individua a indiánský šaman "vaří" klacky a listí v kotlíku na ohni a vyčaruje výbornou kouzelnou polévku. Pak si zatleskáme a zazpíváme.
... je to masný výrobek na konci opatřený špejlemi
a to jste vy, kulíšku
Gajslerka
Počet příspěvků: 8
Hlavně pro: Všechny
27.5.2011 - 22:18
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Rezi dne 2.4.2011 v 20:31 napsal(a):
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Markéta dne 3.4.2011 v 23:24 napsal(a):
Dávám si pizzu :) Ta mi tam jako jediná chutná. Přece by nebyl takový problém mít na jídeláku jednu třeba minutku bez masa, nebo když už tak ze sojového. Oč je problematičtější udělat směs z tofu nebo sojového masa než udělat čínu z masa?
Rezi dne 4.4.2011 v 09:49 napsal(a):
V tomto směru se musím Antoše zastat, s ohledem na koncept pivnice, jsou jasně směřována jídla spíše k pivu a k české tradici. Tam rozhodně tofu nepatří. Na straně druhé i tak by se mohla dodat nějaká tradiční bezmasá jídla, česká kuchyně jich má dost. Různá bramborová jídla, luštěninová apod. Tofu a úpravy sójového masa bych skutečně hledala spíše v nějaké vegetariánské či asijské kuchyni. Sója z Asie ostatně pochází, takže zařazení takového jídla do menu podobné restaurace má logiku, do Antoše nikoliv.
Markéta dne 5.4.2011 v 14:12 napsal(a):
Neříkám, že zrovna u Antoše by museli mít tofu, ale co bramboráky, bramborové noky nebo halušky? Prostě alespoň něco, co by si mohl dát ten, co nemá chuť na maso.
dne 5.4.2011 v 16:02 napsal(a):
ale jo, proč ne, pěkně mastný bramboráček k pivu (ale lepší je s masovou směsí), pěkně mastné halušky s uzeným, teda pardón se sýrem, proč ne. Ale stejně, jak se říkáv jednom známém filmu: "Najíst jsi se měl doma, tady se chlastá"
Bavíme se zde o nejlepší restauraci.Povim vám o nejhorší......Restaurace U Jožky.....NEMÁM SLOV. Nechutná obsluha Lucie,nechutný majitel.Už nikdy více
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
matahari
5.4.2011 - 16:02
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Rezi dne 2.4.2011 v 20:31 napsal(a):
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Markéta dne 3.4.2011 v 23:24 napsal(a):
Dávám si pizzu :) Ta mi tam jako jediná chutná. Přece by nebyl takový problém mít na jídeláku jednu třeba minutku bez masa, nebo když už tak ze sojového. Oč je problematičtější udělat směs z tofu nebo sojového masa než udělat čínu z masa?
Rezi dne 4.4.2011 v 09:49 napsal(a):
V tomto směru se musím Antoše zastat, s ohledem na koncept pivnice, jsou jasně směřována jídla spíše k pivu a k české tradici. Tam rozhodně tofu nepatří. Na straně druhé i tak by se mohla dodat nějaká tradiční bezmasá jídla, česká kuchyně jich má dost. Různá bramborová jídla, luštěninová apod. Tofu a úpravy sójového masa bych skutečně hledala spíše v nějaké vegetariánské či asijské kuchyni. Sója z Asie ostatně pochází, takže zařazení takového jídla do menu podobné restaurace má logiku, do Antoše nikoliv.
Markéta dne 5.4.2011 v 14:12 napsal(a):
Neříkám, že zrovna u Antoše by museli mít tofu, ale co bramboráky, bramborové noky nebo halušky? Prostě alespoň něco, co by si mohl dát ten, co nemá chuť na maso.
ale jo, proč ne, pěkně mastný bramboráček k pivu (ale lepší je s masovou směsí), pěkně mastné halušky s uzeným, teda pardón se sýrem, proč ne. Ale stejně, jak se říkáv jednom známém filmu: "Najíst jsi se měl doma, tady se chlastá"
Markéta
Počet příspěvků: 26
Hlavně pro: rezi
5.4.2011 - 14:12
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Rezi dne 2.4.2011 v 20:31 napsal(a):
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Markéta dne 3.4.2011 v 23:24 napsal(a):
Dávám si pizzu :) Ta mi tam jako jediná chutná. Přece by nebyl takový problém mít na jídeláku jednu třeba minutku bez masa, nebo když už tak ze sojového. Oč je problematičtější udělat směs z tofu nebo sojového masa než udělat čínu z masa?
Rezi dne 4.4.2011 v 09:49 napsal(a):
V tomto směru se musím Antoše zastat, s ohledem na koncept pivnice, jsou jasně směřována jídla spíše k pivu a k české tradici. Tam rozhodně tofu nepatří. Na straně druhé i tak by se mohla dodat nějaká tradiční bezmasá jídla, česká kuchyně jich má dost. Různá bramborová jídla, luštěninová apod. Tofu a úpravy sójového masa bych skutečně hledala spíše v nějaké vegetariánské či asijské kuchyni. Sója z Asie ostatně pochází, takže zařazení takového jídla do menu podobné restaurace má logiku, do Antoše nikoliv.
Neříkám, že zrovna u Antoše by museli mít tofu, ale co bramboráky, bramborové noky nebo halušky? Prostě alespoň něco, co by si mohl dát ten, co nemá chuť na maso.
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: matahari
4.4.2011 - 09:49
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Rezi dne 2.4.2011 v 20:31 napsal(a):
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Markéta dne 3.4.2011 v 23:24 napsal(a):
Dávám si pizzu :) Ta mi tam jako jediná chutná. Přece by nebyl takový problém mít na jídeláku jednu třeba minutku bez masa, nebo když už tak ze sojového. Oč je problematičtější udělat směs z tofu nebo sojového masa než udělat čínu z masa?
V tomto směru se musím Antoše zastat, s ohledem na koncept pivnice, jsou jasně směřována jídla spíše k pivu a k české tradici. Tam rozhodně tofu nepatří. Na straně druhé i tak by se mohla dodat nějaká tradiční bezmasá jídla, česká kuchyně jich má dost. Různá bramborová jídla, luštěninová apod. Tofu a úpravy sójového masa bych skutečně hledala spíše v nějaké vegetariánské či asijské kuchyni. Sója z Asie ostatně pochází, takže zařazení takového jídla do menu podobné restaurace má logiku, do Antoše nikoliv.
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro:
matahari
4.4.2011 - 09:13
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Na co vegetariánské jídlo ? To snad není normální ? To jste si spletla asi lokál, lesní ženo. To musíte do nějakého feťáckého brlohu, kde se bubnuje do bubínku, plouží se tam batikované zkouřené individua a indiánský šaman "vaří" klacky a listí v kotlíku na ohni a vyčaruje výbornou kouzelnou polévku. Pak si zatleskáme a zazpíváme.
Markéta
Počet příspěvků: 26
Hlavně pro: rezi
3.4.2011 - 23:24
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Rezi dne 2.4.2011 v 20:31 napsal(a):
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Dávám si pizzu :) Ta mi tam jako jediná chutná. Přece by nebyl takový problém mít na jídeláku jednu třeba minutku bez masa, nebo když už tak ze sojového. Oč je problematičtější udělat směs z tofu nebo sojového masa než udělat čínu z masa?
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: matahari
2.4.2011 - 20:31
Markéta dne 2.4.2011 v 20:11 napsal(a):
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
A co si v tom Hemerkáči dáváte? Já bych řekla, že se tam hodně změnila kuchyně (k horšímu).
Jinak v Antoši jsem byla včera (viz diskuse Antoš-je můj příspěvek), mně zase vadí, že tam jsou brambory ke všemu (jsem alergik). Takže z mého pohledu jsou restaurace ve Slaném trochu problematičtější. Nejsem vegetarián, nicméně bych si klidně nějaké dobré vegetariánské jídlo dala. Jenomže je otázkou, jaká je ve Slaném kupní síla. Restaurací je tam mnoho. Ovšem jejich kvalita...
Markéta
Počet příspěvků: 26
Hlavně pro: Slánské restaurace
2.4.2011 - 20:11
Ráda bych se zeptala, jestli by slánské restaurace nemohli mít na jídeláku nějaké normální vegetariánské jídlo (a nemyslím smažák nebo salát). Co takhle nějaká čína ze sojového masa, to přece nedá víc práce než z opravdového masa. Nebo těstoviny? Už mě ani nebaví chodit jinam než do Hemerkáče, protože jinde se nenajím. Třeba v pivovaru Antoš je to krásné, ale nemají tam jediné vegetariánské jídlo.
Bert
Počet příspěvků: 7
Hlavně pro: BBourak
31.3.2011 - 00:21
BBourak dne 7.2.2011 v 17:57 napsal(a):
Nevíte někdo co má být místo pizzerie na náměstí?
Místo jedný čínská restaurace a místo druhý UniCredit Bank. Aspoň bude u pošty bankomat :-)
1index
Počet příspěvků: 54
Hlavně pro: Káťa
15.2.2011 - 14:17
K. Štěpánková dne 15.2.2011 v 13:27 napsal(a):
Pivovar je v Modletickém domě, pod náměstím směrem ke kostelu sv. Gotharda :) A slyším na něj jen samou chválu.
Káťo - díky. Při první možné příležitosti vyzkouším. ;-)
Pro vložení nového příspěvku se musíte
přihlásit.