O nejlepší (příjemnou) restauraci
Počet příspěvků: 131
Hlavně pro: Všechny
19.12.2012 - 09:23
Počet příspěvků: 23
Hlavně pro: alex.dubsky
18.12.2012 - 23:58
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: alex.dubsky
18.12.2012 - 17:52
Začnu hezky popořádku. Aby jsme tuhle kavárnu otevřeli , stálo nás to s manželkou hooodně práce aby to vypadalo , tak jak to vypadá a aby to fungovalo podle našich představ a všechno co tam je jsme si sami vymysleli a zrealizovali , bez pomoci zedníků, architektů ,a chtěli jsme takový podnik který městu trošku chyběl , s pohodovým posezením a pohodovou muzikou, zkrátka takovou milou kavárničku. O to víc mrzí , když Vás pak někdo pár větami dokáže bezdůvodně pošpinit. NIKDY jsme takové prasárny nedělali a ani dělat nehodláme , naopak každý dostane na víno čistou skleničku ať je to druhá nebo desátá dvojka! Pokud jste viděl vy a nebo Vaše přítelkyně , že přeléváme víno , tak ano to je docela možné a hned vám vysvětlím proč. Víno bereme stáčené do plastových lahví z vinotéky Amos na Komendě a aby nezůstávalo v plastu , přeléváme ho do lahví skleněných, Občas se stane , že na dně láhve se utvoří usazenina , což je úplně normální (ptali jsme se na to odborníka) ale někteří zákazníci usazeninu na dně nechtějí a proto pak víno nalijeme do skleněného džbánu , necháme usazeninu sednout a pak přes cedítko přelijeme zpět do láhve . To je jediné co jste mohl vidět. Víc se obhajovat nehodlám a ani nechci a jestli máte pocit , že lžu tak se mi na to přijďte zeptat osobně a říct co jste viděl a můžeme si to vysvětlit. jsem si na 100% jistý ,že takové věci se u nás nedějí , nechtěl bych aby to někdo v hosodě udělal mně , tak to nebudu dělat já druhým . Nezbývá mi než Vám pořát milý Alexi , aby jste si našel restauraci ve Slaném ve které se budete cítit dobře a popřát Vám hezké Vánoce . Krásné Vánoce přeji také všem , kteří se k nám rádi vracejí :-). FANY
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: Všechny
17.12.2012 - 11:39
Jedná se o Jazz Club Fany.... na vlastní oči jsem viděl,jak obsluha slévá zbytky vína zpět do skla a opětovně je rozlévá lidem...to je fakt hnus!!!!!
Byl jsem na to upozorněn přítelkyní z minulého týdne a nevěřil jsem avšak byl jsem přesvědčen.
Raději se jim dívejte přes bar co tam nalévají.
A.D.
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: MG42
23.11.2012 - 22:22
Porce svíčkové v HD se skládá ze 110g hotového zadního hovězího masa 0,25l omáčky na smetaně a 200g domácího karlovarského knedlíku s kousky perníku v 5 plátcích. Ozdobená je plátkem citrónu se lžičkou zavařených brusinek a porcí čerstvé živočišné šlehačky .
Pokud to tak nebylo hluboce se omlouvám, ale věřím že můj tým se drží zavedených norem a standardů.
Doufám že podnik, ale nehodnotíte jen podle porce jednoho jídla.
Samozřejmě si cením i negativních názorů, zároveň však vím že máme i spoustu spokojených hostů kteří se k nám rádi vracejí i na naši tradiční svíčkovou.
S pozdravem Tomáš Novotný Šéfkuchař +420 602 404066 Novotny@hhd.cz
Foto některých jídel i další názory je možno přidat i na náš Facebook :-)
https://www.facebook.com/pages/Hotel-Hejtmansk%C3%BD-dv%C5%AFr/145204505552156
Momentálně doporučuji přijít ochutnat nabídku zvěřiny.
http://hhd.cz/clanek-zverinove-speciality.html?id=252011162149
Počet příspěvků: 18
Hlavně pro: MG42
22.11.2012 - 17:44
Počet příspěvků: 18
Hlavně pro: Všechny
21.11.2012 - 20:03
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: R r
21.11.2012 - 18:49
Počet příspěvků: 1479
Hlavně pro: Všechny
21.11.2012 - 12:45
Počet příspěvků: 8
Hlavně pro: jajoda
12.11.2012 - 18:35
Tak když pomineme, že jsou to opravdu dvě různá jídla a cenový rozdíl tam je, tak nechápu demagogii Slaný - Praha = jiný level v gastronomii? Takže Praha, protože to je Praha, je automaticky jiný level a v malém městě se nikdo nemůže snažit o kvalitní jídlo z čersvých surovin? U Antoše se to myslím docela daří, i když je to jenom Slaný. Pohlreich taky není gastronomický nebe, prostě dobře odvedená práce v kuchyni, kvalitní dodavatelé a servis. Ten spíš se nedá s Antošem srovnat, v jídle a jeho chuti jsem žádnej dramatickej rozdíl fakt nezaznamenala.
29.10.2012 - 14:38
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: jajoda + sinuhet
28.10.2012 - 22:21
Pivovar především produkuje přehlídku piv a k tomu má slušnou kuchyni., přirovnal bych ten koncept k Masným krámům v Budějicích. Je tam slušný jídlo a hodně se tam popíjí.piva
Imperiál je gastronomická hvězda s obsáhlým jídelním listem, kde můžete dostat například jídlo z přeštického prasátka, telecí líčka a další. Na pivo bych tam nešel.
Ale zároveň bych si tam nedával steak, jelikož u toho Antoše ho neudělaj nic hůř a kouzlo toho Imperiálu spočívá právě v těch položkách, které nejsou tak obvyklé, třeba ta líčka a maso z přeštickýho prasete..
A jen tak mimochodem, v Imperiálu dělaj řeba kachní konfit, ale ten například pan Plachý od Antoše taky umí , byl výbornej, pamatuju ho ještě z R 89 a to byl podnik na stejný úrovni jako Imperiál. Bohužel ne Na Poříčí, ale na slánské Londě. Kdeže ty loňské sněhy jsou. V Imperiálu ho uváděj pod položkou české speciality, což je ale omyl, je to francouzský způsob nakladání masa, v originále francouzsky "confit", zatímco český výraz pro konfitování je " zavekovat". To asi moc dobře nezní.
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 21:26
Jídlo u Antoše nám chutná, je to ve Slaným jediný podnik kde se dá najíst, ale je to PIVOVAR !!! určitě se najdou lidi, kteří jsou především na to pivko, tak s tím tak nějak asi počítám ne? za kvalitu platím ať jsem ve Slaným, v Praze či v Táboře....Imperial je dražší, když už bychom měli porovnávat :-)
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 20:39
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Všechny
28.10.2012 - 20:20
US Hanger steak - 320,- Kč
s omáčkou z brandy a zeleného pepře
Antoš:
Flank steak na keňských fazolkách se sušenými rajčaty
přelitý výraznou pepřovou omáčkou
(250g)
265,-
Vím jsou to různá jídla !!!
Cenově ale dost srovnatelná. Akorát s rozdílem že se jedná o Slaný a o Prahu, trošku o jiný level v gastronomii, nemůžu si pomoct, ale příště si vyberu určitě Imperial, neni nad čim přemýšlet :))
Jak sem psal, je to náš názor :)
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 13:21
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Všechny
28.10.2012 - 13:01
Pivovar Antoš = nadhodnocený, předražený (náš názor :))