Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  O nejlepší (příjemnou) restauraci
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  68

O nejlepší (příjemnou) restauraci

tonton
Počet příspěvků: 131
Hlavně pro: Všechny
19.12.2012 - 09:23
Alexi,omluva Fanymu by byla v tomto případě docela na místě.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Roman Hořejší
Počet příspěvků: 23
Hlavně pro: alex.dubsky
18.12.2012 - 23:58

Přesně tak.Máte reagovat přímo v baru.Řešení takovýchto nesmyslů je trochu pod úroveň.Vysvětlení provozovatele je vcelku logické.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Jazz cafe Fany
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: alex.dubsky
18.12.2012 - 17:52

Dobrý den , nejdříve se mi na tento příspěvek ani nechtělo reagovat , když jsem na něj byl přáteli upozorněn , ale pak jsem si řekl , že přece na sebe nenechám kydat bezdůvodně špínu.
Začnu hezky popořádku. Aby jsme tuhle kavárnu otevřeli , stálo nás to s manželkou hooodně práce aby to vypadalo , tak jak to vypadá a aby to fungovalo podle našich představ  a všechno co tam je jsme si sami vymysleli a zrealizovali , bez pomoci zedníků, architektů ,a chtěli jsme takový podnik který městu trošku chyběl , s pohodovým posezením a pohodovou muzikou, zkrátka takovou milou kavárničku. O to víc mrzí , když Vás pak někdo pár větami dokáže bezdůvodně pošpinit. NIKDY jsme takové prasárny nedělali a ani dělat nehodláme , naopak každý dostane na víno čistou skleničku ať je to druhá nebo desátá dvojka! Pokud jste viděl vy a nebo Vaše přítelkyně , že přeléváme víno , tak ano to je docela možné a hned vám vysvětlím proč. Víno bereme stáčené do plastových lahví z vinotéky Amos na Komendě a aby nezůstávalo v plastu , přeléváme ho do lahví skleněných, Občas se stane , že na dně láhve se utvoří usazenina , což je úplně normální (ptali jsme se na to odborníka) ale někteří zákazníci usazeninu na dně nechtějí a proto pak víno nalijeme do skleněného džbánu , necháme usazeninu sednout a pak přes cedítko přelijeme zpět do láhve .  To je jediné co jste mohl vidět. Víc se obhajovat nehodlám a ani nechci a jestli máte pocit , že lžu tak se mi na to přijďte zeptat osobně a říct co jste viděl a můžeme si to vysvětlit. jsem si na 100% jistý ,že takové věci se u nás nedějí , nechtěl bych aby to někdo v hosodě udělal mně , tak to nebudu dělat já druhým . Nezbývá mi než Vám pořát milý Alexi , aby jste si našel restauraci ve Slaném ve které se budete cítit dobře a popřát Vám hezké Vánoce . Krásné Vánoce přeji také všem , kteří se k nám rádi vracejí :-).   FANY
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
alex.dubsky
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: Všechny
17.12.2012 - 11:39
Zdravím všechny - mé téma je o opaku příjemné restaurace,ale myslím si,že toto by měl vědět každý.
Jedná se o Jazz Club Fany.... na vlastní oči jsem viděl,jak obsluha slévá zbytky vína zpět do skla a opětovně je rozlévá lidem...to je fakt hnus!!!!!
Byl jsem na to upozorněn přítelkyní z minulého týdne a nevěřil jsem avšak byl jsem přesvědčen.
Raději se jim dívejte přes bar co tam nalévají.
A.D.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Tomáš Novotný
Počet příspěvků: 2
Hlavně pro: MG42
23.11.2012 - 22:22
Dobrý den mrzí mě že jste nebyl spokojen s velikostí, doufám že alespoň chutnala. 
Porce svíčkové v HD se skládá ze 110g hotového zadního hovězího masa 0,25l omáčky na smetaně a 200g domácího karlovarského knedlíku s kousky perníku v 5 plátcích. Ozdobená je plátkem citrónu se lžičkou zavařených brusinek a porcí čerstvé živočišné šlehačky . 
Pokud to tak nebylo hluboce se omlouvám, ale věřím že můj tým se drží zavedených norem a standardů.
Doufám že podnik, ale nehodnotíte jen podle porce jednoho jídla.
Samozřejmě si cením i negativních názorů, zároveň však vím že máme i spoustu spokojených hostů kteří se k nám rádi vracejí i na naši tradiční svíčkovou.

S pozdravem   Tomáš Novotný Šéfkuchař +420 602 404066 Novotny@hhd.cz

Foto některých jídel i další názory je možno přidat i na náš Facebook  :-)
https://www.facebook.com/pages/Hotel-Hejtmansk%C3%BD-dv%C5%AFr/145204505552156

Momentálně doporučuji přijít ochutnat nabídku zvěřiny.
http://hhd.cz/clanek-zverinove-speciality.html?id=252011162149
Naposledy upraveno 23.11.2012 - 22:27Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
MG42
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Bzuk
23.11.2012 - 10:38

Dali jsme si mini svíčkovou za 160 Kč !!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Bzuk
Počet příspěvků: 18
Hlavně pro: MG42
22.11.2012 - 17:44

Kdy jste tam byl(a) naposledy a jak se to mini jídlo jmenovalo ? Zajímalo by mě to .
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
MG42
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Bzuk
22.11.2012 - 09:55

...ale pěkně drahá a ty miniporce.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Bzuk
Počet příspěvků: 18
Hlavně pro: Všechny
21.11.2012 - 20:03
Átriová restaurace Hejtmanský dvůr je nekuřácká a free :-)
Naposledy upraveno 21.11.2012 - 21:30Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: R r
21.11.2012 - 18:49

Bagel Cafe, Hemerkáč. Rybičky jsou Free ale bohužel silně zauzeny.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Zdenda45
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: R r
21.11.2012 - 17:52

Rybičky mají taky free wifi.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
R _ r
Počet příspěvků: 1479
Hlavně pro: Všechny
21.11.2012 - 12:45
Máte někdo přehled o restauracích s wifi přístupem k internetu a hlavně s nekuřáckým prostředím? Vím jen o Antoši. Jsou další podobné ve Slaném?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Magda21
Počet příspěvků: 8
Hlavně pro: jajoda
12.11.2012 - 18:35

Tak když pomineme, že jsou to opravdu dvě různá jídla a cenový rozdíl tam je, tak nechápu demagogii Slaný - Praha = jiný level v gastronomii? Takže Praha, protože to je Praha, je automaticky jiný level a v malém městě se nikdo nemůže snažit o kvalitní jídlo z čersvých surovin? U Antoše se to myslím docela daří, i když je to jenom Slaný. Pohlreich taky není gastronomický nebe, prostě dobře odvedená práce v kuchyni, kvalitní dodavatelé a servis. Ten spíš se nedá s Antošem srovnat, v jídle a jeho chuti jsem žádnej dramatickej rozdíl fakt nezaznamenala.

 

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
MG42
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
29.10.2012 - 14:38
Antoš je na Slaný velmi dobrý podnik, piva výborná, kuchyně taky ujde - trpí totiž výkyvy - jednou vynikající a podruhé se to nedá žrát.  To samé obsluha, někdy ok, jindy protivná, pomalá (když tam maj trochu víc lidí). Hluk mi nevadí, spíš, že ve "špičce" čekáte na jídlo i hoďku a jste rádi, když je objednávka vyřízena správně a nic nechybí. Obsluha se cití být často hosty obtěžována, co sem lezou a otravují a my přece chceme mít v práci vegáč. Neuvědomují si, že naše útrata = jejich výplata. Člověk aby je prosil, nedával těžké úkoly a se vším jim pomáhal. Jinak zmiňované steaky poněkud dražší, ale velmi dobré, jen to musíte pižlat obyč. tupým nožem bez pilky, ten steak z pupku byl měl být správně nakrájen, ale není. Hrachovka koukám zpět v menu, vynikající. Hlavně, že se tam hulí jen v menší části hospody a nestahuje se tam ta nejhorší verbež  tzn. možno vzít manželku s děckem i večer.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: jajoda + sinuhet
28.10.2012 - 22:21

Cafe Imperial a Antošův pivovar jsou dva naprosto  odlišné koncepty. 
Pivovar především produkuje přehlídku piv a k tomu má slušnou kuchyni., přirovnal bych ten koncept k Masným krámům v Budějicích. Je tam slušný jídlo a hodně se tam popíjí.piva

Imperiál je gastronomická hvězda s obsáhlým jídelním listem, kde můžete dostat například jídlo z přeštického prasátka, telecí líčka a další. Na pivo bych tam nešel.
Ale zároveň bych si tam nedával steak, jelikož u toho Antoše ho neudělaj nic hůř a kouzlo toho Imperiálu spočívá právě v těch položkách, které nejsou tak obvyklé, třeba ta líčka a maso z přeštickýho prasete..

A jen tak mimochodem, v Imperiálu dělaj řeba kachní konfit, ale ten například pan Plachý od Antoše taky umí , byl výbornej,  pamatuju ho ještě z R 89 a to byl podnik na stejný úrovni jako Imperiál. Bohužel ne Na Poříčí, ale na slánské Londě. Kdeže ty loňské sněhy jsou. V Imperiálu ho uváděj pod položkou české speciality, což je ale omyl, je to francouzský způsob nakladání masa, v originále francouzsky "confit", zatímco český výraz pro konfitování je " zavekovat".  To asi moc dobře nezní.
Naposledy upraveno 29.10.2012 - 00:09Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
sinuhet
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 21:26

Jídlo u Antoše nám chutná, je to ve Slaným jediný podnik kde se dá najíst, ale je to PIVOVAR !!!  určitě se najdou lidi, kteří jsou především na to pivko, tak s tím tak nějak asi počítám ne? za kvalitu platím ať jsem ve Slaným, v Praze či v Táboře....Imperial je dražší, když už bychom měli porovnávat :-)

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 20:39

265kč a 320kč se mi nezdá moc srovnatelné.Ale je to zas jen můj názor:-)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
jajoda
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Všechny
28.10.2012 - 20:20
Imperial:
US Hanger steak - 320,- Kč
s omáčkou z brandy a zeleného pepře

Antoš:
Flank steak na keňských fazolkách se sušenými rajčaty
přelitý výraznou pepřovou omáčkou
(250g)
265,-

Vím jsou to různá jídla !!!
Cenově ale dost srovnatelná. Akorát s rozdílem že se jedná o Slaný a o Prahu, trošku o jiný level v gastronomii, nemůžu si pomoct, ale příště si vyberu určitě Imperial, neni nad čim přemýšlet :))

Jak sem psal, je to náš názor :)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Veronika
Počet příspěvků: 104
Hlavně pro: jajoda
28.10.2012 - 13:21

My tam byli také, né poprvé a dobrý. Neříkám, že prostor je super, ale jídlo, to super je! Asi neumíš počítat, když to srovnáváš s Polreichem. Tady na to ti napíšu, že v Antošovi se můžeš najíst stejně jako u Polreicha a za poloviční cenu :) a pokud pohrdáš, tak nelez do Slaného!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
jajoda
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Všechny
28.10.2012 - 13:01
Byli jsme o víkendu v Antošovi a můžu s klidnym svědomim říct, že už tam nepůjdem. Neskutečnej kravál, neslyšeli sme pomalu vlastního slova. Nemůžem si pomoct, ale přijde nám, že je to obyčejná chlastna, nic víc. Jídlo vcelku ujde, ono za ty peníze ještě aby ne. Pro srovnání Cafe Imperial u Pohlreicha pomalu srovnatelný ceny jídel, takže příště frčíme směr Praha za Zdendou :)
Pivovar Antoš = nadhodnocený, předražený (náš názor :))
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  2  3  4  5  6  ...  68
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.