Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  ...  7  8  9  10  11  ...  15

Pivovar Antoš

Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Všechny
28.5.2011 - 15:44
Mě spíš přijde divné,že se zlevnilo pivo na pondělí a úterý,když tam je málo lidí a v pátek a v sobotu,když je relativně narvaná hospoda,tak je pivo za plnou cenu a vydělává se.Mě jako hosta pivovaru by to trošku urazilo,že když nechodí lidi,snížím cenu.Když vím,že budu mít plno,tak na hosta prdím,ať platí.Ale je to věc názoru.Jinak jsem koukal na stránky pivovaru a to letní menu vypadá dobře.Konečně důvod tam zajít.Na ten salát Caprese se moc těším

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
L.Sch.
Počet příspěvků: 5417
Hlavně pro: pivovar
26.5.2011 - 18:10
Hlavně klid a pevné nervy. Samozřejmě, že u všeho dosáhne jedou člověk rutiny - to není na závadu, naopak, pokud to nezevšední na tolik, že to či ono začínáme podvědomně odbývat. To je pak ta chvíle, kdy majitel, vedoucí či hlavní kuchař přijde s nápadem na změnu, buď v pravidlech nebo prohození několika osob v jednotlivých směnách či přímo v samotné přípravě jídla a změně jídelníčku. Rozhodně by se nemělo, pokud nedojde k vážným kázeňským nedostatkům hned hrozit výhazovem kvůli nějakým stížnostem po internetu. Pokud to chce host řešit, tak hned na místě nebo může zanechat písemnou zprávu pro vedoucího, pokud nebude přítomen, či požádat o telefonní č. na něho.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Jiří Hůla, symetric
26.5.2011 - 16:17

Díky, pane Hůlo, díky Vašemu příspěvku se mi ledacos vyjasnilo a téměř všechny mé obavy jste rozptýlil. Faktem je, že udržet si vysokou laťku není snadné. Zaplivaných a zahulených putyk máme ve Slaném spoustu. Snadlo lze do této kategorie sklouznout. Proto k Vám rádi chodíme i s děckem. Věřím, že nedostatky se nebudou opakovat a kdyby snad na nás byla nějaká servírka ošklivá, nedáme jí dýško a pošleme stížnost na uvedený mail :-) . Jinak tu bůčkovou pomazánku máte super, jen jsem nevěděl, že ten chleba je jiný. Fakt to Kladno ale připomínal.
Symetric: No tu pšenku jsem měl o slavnostech u stánku, nějak mi tam nesedla, zkusím ji ještě jednou v pivovaře, dám jí šanci. To nový ALE je výborný. Taky mám rád ty víkendový akce, ten hambáč naposled neměl chybu.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Symetric
Počet příspěvků: 28
Hlavně pro: Kulíšek
26.5.2011 - 14:43

Velmi jsem si před časem pochutnal na žebírkách se švestkovou omáčkou a taky bych řekl že se teď zlepšila kvalita přípravy espressa - to poslední co jsem měl bylo zcela bez závad (a to jsem v tomhle ohledu perfekcionalista). Moc mi chutná Slánská pšenka - na léto super osvěžení a trochu se mi stýská po původním ALE. Moc by mi zajímalo, jaká překvapení pro nás chystají příště (jak ve výčepu tak v jídelním lístku).

Naposledy upraveno 26.05.2011 - 14:45Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Jiří Hůla
GOLEM Slaný s.r.o.
(Administrátor)
Počet příspěvků: 203
Hlavně pro: Všechny
26.5.2011 - 14:34
Dobrý den,

děkuji všem přispívajícím za postřehy v této diskuzi týkající se našeho Pivovaru Antoš s krčmou.

Přestože do diskuze nezasahuji, namátkově ji sleduji a v případě, že uznám připomínky podnětné, tak na ně následuje reakce směrem k personálu.

Zahrádka by měla být zprovozněna v pátek 26.května, zatím ještě bez zastřešení (slunečníky) a bez osvětlení, bohužel nám asi nebude přát v pátek počasí (přechází studená fronta). Zahrádku bychom určitě chtěli mít hotovou dříve, ale přednost měly jiné procesy v rámci pivovaru, otevřeno máme teprve několik málo měsíců, chce to trpělivost a peníze si také doma netiskneme :)

Běžný chléb (Kladno, Cvrčovice jak píše Kulíšek) by neměl být vůbec v pivovaru přítomen, máme skutečně speciálně pro náš pivovar na zakázku vyráběný chléb, jiný než v prvních zhruba dvou měsících. Tento má v sobě zahrnuté pivovarské ingredience.

Pokud je na Vás někdo z obsluhy nepříjemný, nevrlý a neochotný, popište nám do e-mailu stiznosti@pivovarantos.cz situaci, dobu kdy se Vám incident stal a jméno obsluhy (všichni mají cedulky se jmény popř. na účtence najdete jméno obsluhy). E-mail dorazí vedoucímu pivovaru Antoš, který sjedná nápravu.

Časový interval mezi objednávkou a podáváním jídla záleží na vytíženosti kuchyně. Ta není bohužel dimenzována na současný počet míst a ani není možné ji rozšířit, jsme v první řadě pivovar. Rovněž příprava jídel nelze ošidit, všechna jídla jsou kompletně vyráběna přímo v kuchyni pivovaru, nepoužíváme prefabrikáty ani "univerzální hnědé omáčky".  Proto se v případě, že je objednávek více najednou, může déle čekat na výdej.

Ohledně výdeje jídel a piva ke konci pracovní doby máme jasná pravidla:
- objednávky jídel nejpozději hodinu před zavírací dobou
- poslední objednávky piva půl hodiny před zavírací dobou, oznámeno zvonem
- 15 minut před zavírací dobou uzavírá obsluha účty

Pokud se Vám tedy stalo, že Vám obsluha odmítla objednat jídlo ve 20:40 hodin (navíc chuťovky k pivu), je to špatně, už se to několikrát stalo, tento nešvar budeme u obsluhy trestat finančním postihem, jen musíme obdržet konkrétní informace (čas, číslo stolu, obsluha).

Pivo by snad v pivovaru nemělo dojít nikdy :) Může se stát, že se dopije nějaký speciál, který je poté nahrazen jiným druhem piva (jako byl Kozák nebo Ale), ale základní nabídka piv (světlé, tmavé, polotmavé) by měla být vždy. Opět platí, pokud se Vám to stane, informujte nás na výše uvedeném e-mailu.

Zelňačka není co bývala - udržet kvalitu jídla na stále stejné úrovni od počátku otevření pivovaru, to je náš cíl. Dodržet se to dá pouze tak, že kuchaři budou dodržovat předepsané receptury. Náš šéfkuchař p.Janče si na kvalitě jídla velmi zakládá, vede personál kuchyně k dodržování všech receptur a postupů. Za tu dobu, co máme otevřeno se tam už vystřídalo pár zaměstnanců, ne každý byl schopen nastavený standard dodržovat. Zapracujeme na tom.

I cyklisté jsou lidé :), my je máme rádi, takže pokud se u nás zastaví parta cyklistů, nemusí se obávat, že bychom jim odmítli natočit byť i vodu z kohoutku.

Nekuřácká zahrádka - i já bych ji nejraději viděl pouze pro nekuřáky, stejně jako celou krčmu, ale je to pravděpodobně nereálné. Můj hlas má váhu jen do výše mých procent ve společnosti :)

Přestože nejsem přímo pověřen vedením našeho pivovaru, takže neznám do detailu všechny procesy, pokud máte nějaké dotazy a připomínky, klidně a bez obav pište, pokud Vám na ně neodpoví přímo někdo odpovědný z provozu (šéfkuchař, provozní), informace na pravidelných setkáních vedení zjistím a odpovím Vám sám.

Jiří Hůla - jednatel společnosti GOLEM Slaný s.r.o.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
26.5.2011 - 12:35
Bohužel, už je to tady. Co ? Úpadek. Sice hlemýždím tempem realizují zahrádku, když to dobře půjde, tak by ji mohli koncem listopadu otvírat, kdy budou ty největší pařáky, ale jinak nevím nevím. Pozoruji nenápadné lehké zdražení spojené se zmenšováním porcí. Uváděný originální domácí pivovarský chleba byl alespoň v mém případě již 2x nahrazen normálním, nerozpečeným, v krámě koupeným, chlebem (Kladno, Cvrčovice). A nevím zda porce odpovídá deklarované gramáži 250g.Obsluha se stává více a více nevrlou, protivnou a nepříjemnou. Časový interval mezi objednávkou a podáním objednaného se stále prodlužuje. Jednou jsme přišli v 20.40 - neděle - a už nám nedali ani pomazánku či ty sejry k pivu, že už šel kuchař domů. Pak jednou jsme jsme nedostali pivo, že už je vypité nebo je pozdě a nechce se jim ho už točit, nosit, markovat, účtovat.. Pak zase, že ještě není uvařené. Občas se část objednávky nedonese....Jednou si jeden pán vedle stšžoval, že ta zelňačka neni už co bejvala ze začátku, a oni, že prej je tam jinej kuchař. Škoda, moc se mi tam líbí. Možná by potřebovali trochu klepnout přes prsty, přistřihnout křídla,  nebo pro výstrahu jednoho vyhodit. Moc rád jsem tam chodil....
Naposledy upraveno 26.05.2011 - 12:40Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Brutus
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: pamela1985
20.5.2011 - 13:58

Pokud je zahrádka majetkem pivovaru,rozhoduje majitel,zda se tam bude nebo nebude kouřit!
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: pamela1985
20.5.2011 - 11:37

Nauč se psát, ocasoide primitivní. Ty budeš taková ta cikánka v elasťáčích, jak vykřikuje na ulici. Projev tomu odpovídá. Je pravda, že alkoholismus a kouření má k sobě velice blízko.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
pamela1985
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Kulíšek
20.5.2011 - 11:11

co když se bude venku na zahrádce kouřit ?????to vámn asi bude vadit že?????ještě navrhněte že jste nekuřák ať je zahrádka nekuřácká
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
19.5.2011 - 09:25
a vidíte, zahrádka tam bude. Uznali, že muj nápad je dobrej. Zasloužil bych za to 5 piv zdarma.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: hrasek
21.4.2011 - 13:45

Tak to jsem netušil. To je prima, že to maj i v cizím jazyce. Nehledám na nich chyby, moc se mi tam líbí. A kdyby měli tu zahrádku, to by bylo uplně nejlepčejší. Ale i současný stav je výborný.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
hrasek
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: kulíšek
20.4.2011 - 22:23
Musím ti oponovat, když jsem tam byla s kamarádem cize mluvícím, tak bez požádání (automaticky) mi byl přinesen jídelní lístek v anglickém jazyce. A v nápojovém lístku by jsi chtěl překládat co třeba, coca-cola, fanta a podobně? Lidi hledáte chyby, tam kde nejsou. Nebo je těžké uvěřit, že ve Slaným je konečně hospůdka za výbornou....?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
20.4.2011 - 17:02
stejně bych byl pro tu zahrádku tam na tom plácku nad kostelem - cyklisti necyklisti. Nevím, zda to tady od nich někdo čte, ale Husitský slavnosti se blížej, nějací Němci dorazí, možná i jiní cizinci, a jídelák a nápoják je jen česky...neřikám přeložit ho celej, ale jen tak pro zákl. představu Germána, který chce ochutnat slánské Bier.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
riobravo
Počet příspěvků: 38
Hlavně pro: vitas
20.4.2011 - 15:27

Nic osobního,ale hospoda není veřejný hydrant.Cyklisté nechť si načepují  vodu  doma a v hospodě si ji můžou koupit.Personál je tam pro platící  hosty.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: vitas
19.4.2011 - 12:06

Vitasi,
jestli je Vaše kolo stejně výkonné jako Vaše vychování, tak toho asi mnoho nenajezdíte.

Myslím, že by bylo nanejvýše vkusné vrátit se k meritu věci, tedy tématu debaty.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
vitas
Počet příspěvků: 5
Hlavně pro: rezi
19.4.2011 - 11:04

Tak to já bych byl pro zahrádku,popíjel bych dobré pivo a pozoroval cvrkot ve městě. Zahrádek je  spousta, ale dobré pivko mají málo kde, nebo když mají  léta dobré, tak pro jistotu změní značku. Čeho jsem si teda nevšiml je, že by zahrádky byly obsazeny cyklisty a tzv. normální člověk si neměl kam sednout. Hádám, že ty toho asi na kole moc nenajezdíš, už podle toho, co jsi všechno snědla a vypila by tě beztak neuvezlo.
Nevím, co je tak hrozného na tom, jít si načepovat vodu do restaurace. Nenapadlo tě, že cyklisti jsou taky lidi a třeba až  večer přijedou   z projížďky domů budou mít taky hlad a přijdou se  třeba do Antoše najíst. S takovou provozní jako ty by asi žádná restaurace v dnešní době dlouho nepřežila. Sportu zdar a dobrému pivu zvláště.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Kulíšek
18.4.2011 - 19:27

Osobně bych byla proti zahrádce a to z toho důvodu, že bude akorát plná cyklistů, kteří budou srkat maxim. jedno pivo hodinu, a normální člověk se tam stejně nedostane. Mimochodem když jsem šla v sobotu z restaurace, u vchodu měli cyklisti sraz a řešili, že si do Antoše půjdou načepovat vodu. Tak o takové hosty bych na místě provozovatelů snad ani nestála.
Ale jinak mám zahrádky moc ráda, ale tady by se minuly asi účinkem.
Navíc je otázka, čí je pozemek okolo pivovaru...
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Rezi
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Všechny
18.4.2011 - 19:21
V sobotu jsme opět navštívili pivovar. Tentokrát jsme si dali tři chody. Předkrm - talián a zelňačka. Já jsem si dala talián, z některých mi bývá špatně, ale tento byl skvělý (docela by mě zajímal dodavatel, sama bych si ho koupila domů.-). Zelňačka partnerovi také chutnala.
Pak jsme měli hlavní chod, já losos fazolkami (vyměnila jsem si přílohu) a partner steak s fazolkami. Losos byl výborně upravený a steak jako dort.
Nakonec jsme měli čokoládový dortík a závin z domácího těsta, který krásně lístkoval. Musím konstatovat, že se jednalo o skutečný gastronomický zážitek za naprosto skvělé ceny. Obsluhu hodnotím taktéž kladně.
Já jsem zkusila ještě další dva druhy piv, k nimž nemám naprosto výtku.
Podtrženo sečteno už se těším, až půjdeme příště.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
18.4.2011 - 16:57
Akce s levnějším pivem v pondělí a úterý, to není špatný nápad. a co třeba zahrádku venku, ten plácek směrem dolu ke kostelu, viděl bych tu zahrádku na tom plácku mezi hospodou a živym plotem. Zatím výhled nic moc na staveniště, ale to tam nebude snad věčně a léto se blíží...
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
hrasek
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: Všechny
15.4.2011 - 11:44
Dobrý den drazí přátelé, tak jsem opět navštívila Antoše. S klidným svědomím mohu říct, že jsem opět byla nad rámec spokojená. Jídlo perfektní, dokonce jsem si všimla nějakých novinek. Dala jsem si salát s kozím sýrem.... moc dobré, pan kuchař je jistě odborník a určitě přijdou další a další novinky. Co se týká toho, že jídelní lístek je malý, tak plně souhlasím v vašimi ohlasy. Proč dělat několika stránkové menu, stejně by to všechno bylo stejné jen někde by byl třeba pórek a někde ne. K obsluze nemohu nic říct, spokojenost i v tomto směru, obsluhovala nás sl. Veronika a někdo asi nový vysoký hubený číšník. Žádné výhrady. Držím palce a za měsíc zase na viděnou.....
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  ...  7  8  9  10  11  ...  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.