Pivovar Antoš
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Všechny
28.5.2011 - 15:44
Počet příspěvků: 5417
Hlavně pro: pivovar
26.5.2011 - 18:10
26.5.2011 - 16:17
Symetric: No tu pšenku jsem měl o slavnostech u stánku, nějak mi tam nesedla, zkusím ji ještě jednou v pivovaře, dám jí šanci. To nový ALE je výborný. Taky mám rád ty víkendový akce, ten hambáč naposled neměl chybu.
Počet příspěvků: 28
Hlavně pro: Kulíšek
26.5.2011 - 14:43
Velmi jsem si před časem pochutnal na žebírkách se švestkovou omáčkou a taky bych řekl že se teď zlepšila kvalita přípravy espressa - to poslední co jsem měl bylo zcela bez závad (a to jsem v tomhle ohledu perfekcionalista). Moc mi chutná Slánská pšenka - na léto super osvěžení a trochu se mi stýská po původním ALE. Moc by mi zajímalo, jaká překvapení pro nás chystají příště (jak ve výčepu tak v jídelním lístku).
Počet příspěvků: 203
Hlavně pro: Všechny
26.5.2011 - 14:34
děkuji všem přispívajícím za postřehy v této diskuzi týkající se našeho Pivovaru Antoš s krčmou.
Přestože do diskuze nezasahuji, namátkově ji sleduji a v případě, že uznám připomínky podnětné, tak na ně následuje reakce směrem k personálu.
Zahrádka by měla být zprovozněna v pátek 26.května, zatím ještě bez zastřešení (slunečníky) a bez osvětlení, bohužel nám asi nebude přát v pátek počasí (přechází studená fronta). Zahrádku bychom určitě chtěli mít hotovou dříve, ale přednost měly jiné procesy v rámci pivovaru, otevřeno máme teprve několik málo měsíců, chce to trpělivost a peníze si také doma netiskneme :)
Běžný chléb (Kladno, Cvrčovice jak píše Kulíšek) by neměl být vůbec v pivovaru přítomen, máme skutečně speciálně pro náš pivovar na zakázku vyráběný chléb, jiný než v prvních zhruba dvou měsících. Tento má v sobě zahrnuté pivovarské ingredience.
Pokud je na Vás někdo z obsluhy nepříjemný, nevrlý a neochotný, popište nám do e-mailu stiznosti@pivovarantos.cz situaci, dobu kdy se Vám incident stal a jméno obsluhy (všichni mají cedulky se jmény popř. na účtence najdete jméno obsluhy). E-mail dorazí vedoucímu pivovaru Antoš, který sjedná nápravu.
Časový interval mezi objednávkou a podáváním jídla záleží na vytíženosti kuchyně. Ta není bohužel dimenzována na současný počet míst a ani není možné ji rozšířit, jsme v první řadě pivovar. Rovněž příprava jídel nelze ošidit, všechna jídla jsou kompletně vyráběna přímo v kuchyni pivovaru, nepoužíváme prefabrikáty ani "univerzální hnědé omáčky". Proto se v případě, že je objednávek více najednou, může déle čekat na výdej.
Ohledně výdeje jídel a piva ke konci pracovní doby máme jasná pravidla:
- objednávky jídel nejpozději hodinu před zavírací dobou
- poslední objednávky piva půl hodiny před zavírací dobou, oznámeno zvonem
- 15 minut před zavírací dobou uzavírá obsluha účty
Pokud se Vám tedy stalo, že Vám obsluha odmítla objednat jídlo ve 20:40 hodin (navíc chuťovky k pivu), je to špatně, už se to několikrát stalo, tento nešvar budeme u obsluhy trestat finančním postihem, jen musíme obdržet konkrétní informace (čas, číslo stolu, obsluha).
Pivo by snad v pivovaru nemělo dojít nikdy :) Může se stát, že se dopije nějaký speciál, který je poté nahrazen jiným druhem piva (jako byl Kozák nebo Ale), ale základní nabídka piv (světlé, tmavé, polotmavé) by měla být vždy. Opět platí, pokud se Vám to stane, informujte nás na výše uvedeném e-mailu.
Zelňačka není co bývala - udržet kvalitu jídla na stále stejné úrovni od počátku otevření pivovaru, to je náš cíl. Dodržet se to dá pouze tak, že kuchaři budou dodržovat předepsané receptury. Náš šéfkuchař p.Janče si na kvalitě jídla velmi zakládá, vede personál kuchyně k dodržování všech receptur a postupů. Za tu dobu, co máme otevřeno se tam už vystřídalo pár zaměstnanců, ne každý byl schopen nastavený standard dodržovat. Zapracujeme na tom.
I cyklisté jsou lidé :), my je máme rádi, takže pokud se u nás zastaví parta cyklistů, nemusí se obávat, že bychom jim odmítli natočit byť i vodu z kohoutku.
Nekuřácká zahrádka - i já bych ji nejraději viděl pouze pro nekuřáky, stejně jako celou krčmu, ale je to pravděpodobně nereálné. Můj hlas má váhu jen do výše mých procent ve společnosti :)
Přestože nejsem přímo pověřen vedením našeho pivovaru, takže neznám do detailu všechny procesy, pokud máte nějaké dotazy a připomínky, klidně a bez obav pište, pokud Vám na ně neodpoví přímo někdo odpovědný z provozu (šéfkuchař, provozní), informace na pravidelných setkáních vedení zjistím a odpovím Vám sám.
Jiří Hůla - jednatel společnosti GOLEM Slaný s.r.o.
26.5.2011 - 12:35
Počet příspěvků: 555
Hlavně pro: pamela1985
20.5.2011 - 13:58
20.5.2011 - 11:37
Nauč se psát, ocasoide primitivní. Ty budeš taková ta cikánka v elasťáčích, jak vykřikuje na ulici. Projev tomu odpovídá. Je pravda, že alkoholismus a kouření má k sobě velice blízko.
Počet příspěvků: 9
Hlavně pro: Kulíšek
20.5.2011 - 11:11
19.5.2011 - 09:25
21.4.2011 - 13:45
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: kulíšek
20.4.2011 - 22:23
20.4.2011 - 17:02
Počet příspěvků: 38
Hlavně pro: vitas
20.4.2011 - 15:27
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: vitas
19.4.2011 - 12:06
jestli je Vaše kolo stejně výkonné jako Vaše vychování, tak toho asi mnoho nenajezdíte.
Myslím, že by bylo nanejvýše vkusné vrátit se k meritu věci, tedy tématu debaty.
Počet příspěvků: 5
Hlavně pro: rezi
19.4.2011 - 11:04
Tak to já bych byl pro zahrádku,popíjel bych dobré pivo a pozoroval cvrkot ve městě. Zahrádek je spousta, ale dobré pivko mají málo kde, nebo když mají léta dobré, tak pro jistotu změní značku. Čeho jsem si teda nevšiml je, že by zahrádky byly obsazeny cyklisty a tzv. normální člověk si neměl kam sednout. Hádám, že ty toho asi na kole moc nenajezdíš, už podle toho, co jsi všechno snědla a vypila by tě beztak neuvezlo.
Nevím, co je tak hrozného na tom, jít si načepovat vodu do restaurace. Nenapadlo tě, že cyklisti jsou taky lidi a třeba až večer přijedou z projížďky domů budou mít taky hlad a přijdou se třeba do Antoše najíst. S takovou provozní jako ty by asi žádná restaurace v dnešní době dlouho nepřežila. Sportu zdar a dobrému pivu zvláště.
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Kulíšek
18.4.2011 - 19:27
Ale jinak mám zahrádky moc ráda, ale tady by se minuly asi účinkem.
Navíc je otázka, čí je pozemek okolo pivovaru...
Počet příspěvků: 30
Hlavně pro: Všechny
18.4.2011 - 19:21
Pak jsme měli hlavní chod, já losos fazolkami (vyměnila jsem si přílohu) a partner steak s fazolkami. Losos byl výborně upravený a steak jako dort.
Nakonec jsme měli čokoládový dortík a závin z domácího těsta, který krásně lístkoval. Musím konstatovat, že se jednalo o skutečný gastronomický zážitek za naprosto skvělé ceny. Obsluhu hodnotím taktéž kladně.
Já jsem zkusila ještě další dva druhy piv, k nimž nemám naprosto výtku.
Podtrženo sečteno už se těším, až půjdeme příště.
18.4.2011 - 16:57
Počet příspěvků: 15
Hlavně pro: Všechny
15.4.2011 - 11:44