Obsah  >>  Kultura, volný čas a sport  >>  Pivovar Antoš
Strana:   1  ...  10  11  12  13  14  15

Pivovar Antoš

milda45
Počet příspěvků: 29
Hlavně pro: všechny
2.3.2011 - 16:40
Lidi, proboha co blbnete? Se tady dohadujete o hovězích flaksách, kolik která stojí a odkud pochází a přitom vám uniká smysl původní diskuze.
Moje postřehy z pivovaru: prostředí se mi líbí moc, obsluha mi přišla být v pohodě při všech třech mých dosavadních návštěvách. Polední hotovku jsem sprdnul jak malinu - hovězí s rýží. Maso bylo měkké a dobré, ale fakt nevim, z jaký části krávy, telete, bejka, či voila pocházelo. Tak mi to odpusťte. Pečené koleno znamenité, pro dva lidi dostačující porce, chlebík dobrej, křen, hořčice a okurka jako příloha. Jednou jsem byl ve "spodním kuřáku", ale žádný smrad jsem necítil ani z hadrů po návratu domů. Pivo jsem pil polotmavé - to mi chutnalo moc a tmavé - to mi chutnalo rovněž výtečně.  Ucháče mají pěkný tvar a dobře se z nich pije.
Shrnutí: líbí se mi tam.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Hovězísteak
Počet příspěvků: 19
Hlavně pro: Shark, Nobody
2.3.2011 - 12:36
Muhuaaaahááááá pitomci :-D  Ježiši to je komedie... Odborníci na maso a k tomu pivo za 12éček. A ráno šup do prace nechat se buzerovat panem vedoucím a bejt poslušnej:-D Slaný nikdy nezklame. Tady je takovejch pitomcu a voni se zrovna slezou na jednom foru!!! Za rok pujdem všichni na ohňostroj slintat pod pana starostu a potom si dáme LUXUSNÍ steak s LUXUSNÍM pivečekem v LUXUSNÍ hospodě...:) oujé:)
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Kulíšek
Anonymní uživatel
Hlavně pro: Všechny
2.3.2011 - 12:16
Ach jo, tak nám totu týpci se Sharkem v čele opět zaplevelili svými pindy o tom, jak jen oni všechno ví a znají a to nejlépe, všude byli, všechno viděli...Myslel jsem, že si zde přečtu jen dojmy z návštěvy a konzumace v Antošovi. Ale kdepak.
Naposledy upraveno 02.03.2011 - 15:46Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: Obyvatelka
2.3.2011 - 09:38

1. Tenhleten maximus si za svoje chování slušné oslovení nezasluhuje, naváží se do všeho a všech.
2. Argentince vám nevyvracím, ale nic jiného mi ta kuchyně nenabízí, Italové ( i když v zrovna v Kogo nepracují) umí víc, třeba vám napoví steak Florentina. Ale o to vůbec nešlo. Ten váš maximus tady uváděl mylné ceny , nakonec to Bzuk uvedl na pravou míru, proto jsem reagoval ceníkem slušné restaurace.
Vy byste nás ještě mohla informovat o těch luxusních obchodech , kde nakoupíme ------- Vyjeďte ze slánského rybníčku do pražské luxusní prodejny masa a myslím, že budete dosti překvapen-----
Takže prosím vás, kde je taková prodejna,  já tam ze slánské pece nedohlídnu, mohla byste nás poučit? A ještě mi napište, proč bych měl dát přednost  takové ceně, když to koupím jinde ve stejné kvalitě pod polovinou té vaší ceny, jak tady Bzuk napsal? --------------------Myslíte, že 1.200 Kč á 1 kg masa je teorie?----------------Jakou přidanou kvalitu tam dostanu?Děkuji.

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Nobody
Počet příspěvků: 724
Hlavně pro: L.Šmehlík
2.3.2011 - 09:16

Že se tady objeví kádrování známých slánských novinářů pana P. kolem diskuze o knedlíku a guláši, to by jeden nečekal.
Jestlipak se pane Šmehlíku nestydíte tady vypouštět ty nesmysly, jste totiž jako provozovatel restaurace jediný, kdo je tady ve střetu zájmů  ! Jakápak se na to hodí zkratka?

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
2.3.2011 - 08:12

Dal jsem zpátečku proto,protože jste mě přestal bavit a moudřejší ustoupí.Nebudu se tady hádat a trumfovat se o tom,co který z nás ví.Rozdíl mezi námi je v tom,že já bych si nikdy nekoupil to,co jste skenoval.

Sbohem

Maximus
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Nobody, Shark
2.3.2011 - 07:53
Přestože jste se snažil ohromit zdejší diskusní forum menu z restaurace, kde pořádá své oslavy prezident, já si Vás dovolím zastínit - viz http://www.lacasaargentina.cz/pdf/menu_argentina_small.pd
Je obecně známé, že na steaky jsou Argentinci odborníci. Takže v případě kvality, bych zamířila do těchto steakhousů a nikoliv někam, kde vaří od něčeho trošku. 
Staré pravidlo kuchařů v minulosti bylo, že na omáčkách se pozná, jestli je kuchař dobrý. V přeneseném slova smyslu, flákotu na plotnu umí hodit každý blbec. 

Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: L.Šmehlík
2.3.2011 - 07:48

Pane Šmehlíku, Maxime, děkuji za souhlas.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Nobody
2.3.2011 - 07:48

Budete se divit, ale s chaty/diskusními fory mám zkušenost, přestože Vám to nepřipadá. 
Přestože i tam přispívali lidé pod nicky, tak tykali jen ti, kteří se potřebovali se zviditelnit vybitím zlosti na druhých. V 99% přispěvatelé ve svých příspěvcích ostatním vykali. 
Možná jste na tykání zvyklý z chatů se zaměřením typu, zlato, pojď na to. Tam by tykání opravdu bylo nepřípustné. 
Z příspěvků Maxima jsem nevyčetla, že by někomu tykal. Je projevem slušného chování volit v odpovědích stejný styl jako volí pisatel. To ve Vaší odpovědi Maximovi postrádám. Jednáte ve stylu, že říkat "ty vole" je jednodušší než "vy vole". 
Moje jméno Vám nic neřekne, nejsem zdejší a ve Slaném se vyskytuji minimálně. 
Bohužel se v dnešní době stále více a více vytrácí mezi lidmi slušnost, což jste mimochodem prokázal i Vy svým tykáním Maximovi. Jenomže komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí. 


Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
L.Šmehlík
Počet příspěvků: 409
Hlavně pro: Maximus
2.3.2011 - 07:44
Maxime, rozhodně do NDP nepatříte. K Vám jmenovaným je jen třeba přidat  ještě glosátora. Mějte se fajn, s pozdravem L.Š.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Obyvatelka
Počet příspěvků: 51
Hlavně pro: Shark
2.3.2011 - 07:40

Dala jsem si práci a přečetla si pár Vašich příspěvků v různých diskusních forech. Musím zkonstatovat, že je Vás tady škoda. Orientujete se v politice, ekonomice, stravování atd. Co se týče Vašeho skenu nálepky masa, jehož původ je v Německu, dalo by se o tom pochybovat, a to s přihlédnutím na aféru s masem kuřecím. Nakonec se může stát, že platíte velké prachy za maso, které pochází z Horní Dolní naší matičky vlasti a Vy je pak za drahé peníze, kupujete. Nejsem orientována v předpisech, domnívám se však, že na shora jmenované nálepce není uveden nějaký certifikát kvality. 
Co se týče nákupu masa v Makru, je možná kvalitnější, než to Vaše s původem Německo. 
Stálo by za zvážení se angažovat v celostátním měřítku, nikoliv pouze zde na diskusním foru, kde je Vašich vědomostí evidentně škoda. Podělte se o ně se všemi obyvateli naší země, ať vidí, co máme ve Slaném na diskusních forech za unikum.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
1.3.2011 - 23:43

A copak, vy jste nějak obrátil  ! Jste našel zpátečku? No dobrá.
Podívejte, tím, že jste si momentálně vyhledal typy zrání mě neohromíte, stačí zalistovat na vaše reakce ze staršího data. Do tohoto momentu jste neměl sebemenší tušení ,o čem je řeč. Stačí připomenout vaše teorie o cenách tohoto masa.
V Čechách nemí v běžném obchodě, a o to jde, až dosud k mání kvalitní hovězí maso použitelné k rychlé úpravě.  Na tom trvám. I způsob bourání neodpovídá požadavkům, T bone steak zákazník,který nenavštíví třeba to Makro, vůbec  nezná. Přitom je to stejně obvyklá úprava všude v Evropě ,jako je u vepřového kotleta.

Kde jste přišel k tomu, že to maso je  šlachovité?  Není z bejků, ale volů, ta zvířata časně se kastrují a maso je jemné bez sebemenšího podílu tuhých vlákem? Když ho vezmete do ruky, je vláčné.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Bzuk
1.3.2011 - 23:42

Děkuji, snad nebudu muset tady prezentovat ty cenovky z Makra a skončí tady ty nesmysly o tisíci korunách a více za maso z luxusních krámů, jak tady ta dáma a maximus tvrdili.
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
1.3.2011 - 22:14

Já si myslím,že není potřeba zde uvádět Vámi připomenutý Prime Beef,protože pak se pokoušíme srovnávat Audi a Ferrari a to nikdy nepůjde.Nicméně s Vámi trošku nesouhlasím.Nesouhlasím s tím,že české hovězí maso nemá tradici.Já si myslím,že tradici má,sice mnohem menší,ale má a nemůžeme za to,že ho v dřívějších dobách uměl málokdo skutečně steak,jako umějí dnešní velmistři v oboru.Určitě mi dáte za pravdu,že i dřívější restaurační kuchyně stála za starou bačkoru.Pak se tedy nemůžeme bavit o kvalitním steaku.Navíc i třeba brazilské maso nebo uruguajské mi přijde někdy poněkud více šlachovité,než by bylo třeba,ale to je věc názoru.Je mi nad slunce jasné,že ten,kdo ochutná jihoamerickou nebo americkou produkci,tak po českém ani neštěkne
Já jsem na internetu nic nevyhledával,spíš jsem se snažil Vám předat své osobní zkušenosti.Jenže bohužel Vy jste trošičku hnidopich.Samozřejmě,že o zrání masa nebo ve Vašem termínu stárnutí se můžeme dlouze vybavovat.Já jsem použil relativně obecnou časovou délku,protože jsem netušil,že víte,o čem se bavíme.V některých případech se ta doba velmi liší,osobní zkušenost.Navíc i Vy určitě víte,zda je kvalitnější Dry nebo Wet Aged meat.Na druhou stranu jsem rád,že jste mi ukázal,že se s Vámi o tom dá velmi dobře diskutovat.Svá předchozí slova beru zpět.Myslel jsem si,že na druhé straně aparátu je nějaký chytrolín,který všechno zná a všude byl.Jen si myslím,že ta diskuse už se sem trošišku nehodí.Přecejenom máme vychvalovat a nebo plivat na Antošovu krčmu než se zde bavit,i když zajímavě,o hovězím masu.

Jinak děkuji.Kontakty,které mám mi naprosto vyhovují.

Maximus
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Bzuk
Počet příspěvků: 18
Hlavně pro: Všechny
1.3.2011 - 21:51
TROŠKU JSTE TU ODBOČILY OD TEMATU !!

No dobře přidám se :D  Někomu chutná i česká podešev někomu roštěnec a někomu prostě a jen svíčková předhánět se tu kdo si kupuje lepší je nesmysl protože 1000 lidí 1000 chutí a na českého normálního člověka by byla svíčková za 1000 kč/kg ve slánské restauraci nepřijatelná a pro restauratéra neprodejná odhadem bych steak musel prodávat za cca 750kč bez přílohy :D trošku směšné proto třeba  volit přijatelnější variantu al pořád rozumnou kvalitu tohle je můj tip :D hadat ani vnucovat se tu nikomu nebudu :D 
Hovězí svíčková 3/4 - Brazílie499,00 Kč / Kg Hovězí vysoká roštěná - Brasilie275,00 Kč / Kg
Jinak co se antoše týká tak moc pěkné prostředí jen při příchodu by nemusela servírka protáčet oči když jsme ji žádaly o místo :D  Pivo moc nepiji ale tohle mi chutnalo i když ochutnat jsme chtěli od každého ale bylo nám doneseno dvakrát to stejné ju a ještě jedno rozčarování když 33 minut před zavíračkou nebylo možné již nic objednat :D ale tak třeba to jednou bude lepší protože pořád je co zlepšovat no ne ?   jídlo zatím neodzkoušeno
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
1.3.2011 - 21:39

Ještě bych vám rád vysvětlil jeden problém.
Píšete o jakýchci sračkách z Německa. To je v důsledku toho, že nechápete jistý problém.
Kdyby totiž německá veterinární správa tenhle problém neodhalila, tak by to nikdo nezjistil, jelikož české úřady dělají analytické analýzy masa na vybrané typy intoxikací jen 30 x do roka a to v omezeném rozsahu. Taky nic nenašly. Zatímco německé úřady je dělají kontinuálně podle typické německé akurátnosti zcela pečlivě a přísně.  Je to totiž drahý.
Takže když budete konzumovat "maso z  českých chovů" máte taky určitou jistotu.  A to že nad ním není německá kontrola a vy víte kde v době ekonomického tlaku pořizují producenti svoje krmení.
Existuje taky Ukrajina a Čína, víte?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
1.3.2011 - 21:25

Co byste měl napsat?
Měl byste napsat, že se mýlíte v tom, že nemám na biftek. To je dlouhým vedením, nebo neochotou se omlouvat?


Pokud budete brát rozuimy o steacích z českých zdrojů, tak se z toho bludu nikdy nedostanete a nenapravíte to ani vyhledáváním  masných plemen hospodářských zvířat na Googlu

O "životopisu"  toho masa nemáte sebemenší ponětí, uděláte tady ze sebe jen hlupáka.  A zase jen tím, že opisujete z těch nesmyslů z českých zdrojů.  Kvalita těhle informací připomíná vyprávění kástrátů o plození synů.
Pamatujte si . v Čechách nemá kvalitní hovězí maso vůbec žádnou historii ani tradici a skoro nikdo ho neumí.  Taky tady mají pramalou tradici steaky  z hovězího, ty český podešve nepovažuji za stravitelné. To platí i těch internetových zdrojích.
Co víte o " agingu " masa ?
Pokud chcete skutečně se o steaku se něco dozvědět, tak musíte do anglických webů a udělat zkušenost s americkým masem, to totiž nemá vůbec konkurenci, mám tím na mysli maso z USA, tzv. Prime Beef, to je nejkvalitnější maso na steaky vůbec. Udělejte si tam výlet a uvidíte věci.

Poslední kus roštěnce, který jsem kupoval asi kolem 20 února v Makru byl ze zvířete, které bylo poraženo v Brazílii v listopadu 2010.  330Kč/ kilo, Rib Eye ,balení mají asi 1600 gramáž. Jelikož tady opisujete ty nesmysly o 2 týdenním zrání masa, zase z českých zdrojů,í,   zvýrazním vám to ještě jednou:
zvíře bylo zabito někdy v polovině listopadu 2010, maso je uchováváno v takzvané nulové zoně, je samozřejmě chlazené a konečný termín spotřeby byl 20. březen 2011. Maso je, bylo, uloženo v zatavené folii v roztoku kyseliny mléčné a po otevření, či nedodržení nulové zony ho musíte do 3 dnů spotřebovat.Takto se distribuuje to jihoamerický maso, má trvanlivost 3 měsíce až 120 dní.

Pokud byste chtěl kontak na kvalitní českou produkci,například chovu Gasconne a Charolais tak se ozvěte, moc jich  v Čechách není, ale existují a mám o nich přehled, protože jsem některé osobně kontaktoval, měl jsem zájem o jejich dodávky.

Jinak děkuji za poučení.

Naposledy upraveno 01.03.2011 - 21:43Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: L.Šmehlík
1.3.2011 - 21:14

Vážený pane Šmehlíku,

nemyslím si,že patřím do skupiny NDP,jejíž úkolem je propagovat Antoše.Kdyby jste si přečetl mé příspěvky,tak by jste zjistil,že k Antošovi mám výhrady.To znamená,že ho nepropaguji,nýbrž říkám svůj názor na to,co jsem tam viděl,pozřel a vypil.Nejsem Shark,čtenář ani pan Nobody,abych zde vychvaloval Antoše a říkal,jak je vše skvělé,když není.Naprosto s Vámi souhlasím,protože ta Krčma reklamu tohoto druhu na slánsku nepotřebuje,neboť až časem se pozná,zda je provozuschopná a udrží laťku zatím používaných surovin,protože já si skutečně myslím,že nastavené ceny naprosto neodpovídají kupní síle slánského obyvatelstva a to by se jim mohlo vymstít.Nicméně jsem přející člověk a tomuto ojedinělému podnikatelskému záměru přeji úspěch.

Hezký večer

Maximus
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Maximus
Počet příspěvků: 127
Hlavně pro: Shark
1.3.2011 - 20:29

Co Vám mám na tu fotku prosím odpovědět?Koupil jste si necelé čtvrt kilo svíčkové pocházející z Německa za 157 Kč?Co chcete,abych Vám na to odpověděl?Že si kupujete německou svíčkovou a pak mi tady děláte rozumy o plemenech Angus a Charolais?A co třeba Hereford, Shorthorn?Znáte?Já myslím,že tak chytrý člověk jako Vy to musí přece znát.....


Tvrdil jste,že steak z vysokého roštěnce má větší kvalitu než ze svíčkové.
Malé poučení k těm steakům:   mýlíte se, pokud se domníváte, že svíčková, respektive steak z ní je nejlepší maso na steak.

Chtěl bych upozornit,že toto je pouze Váš subjektivní názor,nikoli názor odborníků v oboru!

Kategorie Název masa Použití
I. kategorie svíčková pečení, dušení, smažení, roštování kýta (ořech, svrch., spod. šál, zadní) pečení, dušení, plátky
II. kategorie roštěnec pečení, dušení plec pečení, dušení, vaření kulatá plec pečení, dušení, smažení, roštování
Tato tabulka je převzata z internetové stránky hovezimaso.cz

Mě by zajímalo,jak dlouho Vy mě budete poučovat o té Vaší nepravdě.Pak se nedivte,že se Vám upřímně vysmívám.Nemluvě o tom,že o cenách pravého,kvalitního hovězího masa nemáte vůbec žádný přehled,ale rád tady budete dělat nejchytřejšího člověka pod sluncem,protože si to kupujete 2x do měsíce v Makru,v Prazééé....Ono totiž koupit opravdu kvalitní hovězí je kumšt.Je rozdíl koupit maso na jatkách,kde většinou nedodržují správný postup bourání a zrání masa,v Makru či farmě,kde pěstují jen ty nejlepší plemena.Maso musí nějakou dobu zrát,zhruba 2 týdny.Nejdůležitější ovšem je,aby hovězí maso pocházelo z vykrmeného zvířete,nikoli ze zvířete určeného pro jednostrannou produkci mléka.Když někdy budete mít chuť a vyrazíte po stopách dobrého hovězího masa a nebudete kupovat vakuované sra*ky z Německa,tak mi možná dáte za pravdu,že za opravdu kvalitní maso se platí 1200 Kč/Kg,i v Makru.Ono totiž i česká produkce není k zahození a maso bývá mnohdy kvalitnější než nějaké Německo či Holandsko.Dokud to ovšem neuděláte,tak mi tady pořád budete povídat pohádku,jak hodný roštěnec ke slávě přišel.Já bych Vám chtěl jenom doporučit,aby jste se občas zdržel komentářů k věcem,o kterých víte pramálo,protože pak by jste eventuelně mohl vypadat jako hlupák a to by jste určitě nechtěl.
Chci upozornit,že toto bylo na vysvětlenou a poslední můj příspěvek směrem k Vám.Nemáme se spolu totiž o čem bavit.Tedy aspoň do doby,kdy si o tom nezjistíte patřičné informace,aby bylo se o čem bavit.

Hezký večer u google

Maximus
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Shark
Počet příspěvků: 5231
Hlavně pro: Maximus
1.3.2011 - 19:15

Váš naprosto nepřijatelný arogantní způsob diskuze ukončím ještě tím, že sem nahodím fotky cenovek diskutovaných druhů masa z Makra.
Nad tou poslední fotkou vám nějak zamrzla řeč, nebo že byste se dobelhal k omluvě, že si mohu koupit ten váš vysněný biftek?
Kvalitní příspěvek   Nevhodný příspěvek
Strana:   1  ...  10  11  12  13  14  15
Pro vložení nového příspěvku se musíte přihlásit.